Cyndi Lauper i Tavi Gevinson u novoj kampanji brenda Uniqlo

Pedesetosmogodišnja pevačica i glumica Sindi Loper (Cyndi Lauper) i petnaestogodišnja modna blogerka Tevi Gevinson (Tavi Gevinson) glavna su lica nove reklamne kampanje brenda Uniqlo za kolekciju kreiranu u saradnji sa dizajnerkom Orlom Kili (Orla Kiely). Obe plavuše ponele su kombinacije džinsa u boji i topova sa retro printom.

slika 136 Modni zalogaji: Princeza printova i kraljica venčanica

Tevi Gevinson i Sindi Loper

Mary Katranzou – Princeza printova

Dizajnerka Meri Katrancou (Mary Katranzou) slovi za princezu printova. To zvanje je još jednom opravdala svojom sjajnom kolekcijom na londonskoj Nedelji mode ovog utorka. Neobične i originalne siluete, raznovrsne teksture, spektar jarkih boja i pregršt fantastičnih futurističkih i grafičkih printova oduševili su sve prisutne i osigurali visoku poziciju u svetu mode ovoj mladoj grčkoj dizajnerki.

slika 226 Modni zalogaji: Princeza printova i kraljica venčanica

Meri Katrancou je još jednom opravdala zvanje princeze printova

Vera Wang on Weddings

“Kraljica venčanica”, američka dizajnerka Vira Veng (Vera Wang, 王薇薇) lansirala je iPad, iPhone i iPod touch aplikaciju pod nazivom Vera Wang on Weddings”. S ovom aplikacijom moći ćete potpuno isplanirati svoje venčanje, zato što sadrži sve što vam je potrebno, između ostalog kalendar, listu gostiju i naravno pregršt inspiracije za odabir savršene venčanice. U svemu tome pomoći će vam saveti same dizajnerke.

slika 326 Modni zalogaji: Princeza printova i kraljica venčanica

Aplikacija "Vera Wang on Weddings"


Katarina Živković je student filozofije i autor bloga Dare 2 Wear. Pored toga bavi se i grafičkim dizajnom i slikarstvom. Obožava trip hop i downtempo muziku. Večita sanjalica. Inspiraciju nalazi svuda: u ljudima, prirodi, knjigama, snovima, zvezdama, nebulama, putovanjima, poljupcima, zagrljajima…

Editors choice