U utorak 15. maja u prostoru Kulturnog centra GRAD održana je promocija knjige “Gole žene”, naše kolumnistkinje Aleksine Đorđević. Autorka je gostima promocije predstavila sebe, svoju filozofiju života i svoj način razmišljanja na kreativan i nesvakidašnji način. Naš poznati autor i izvođač Marčelo upotpunio je ovu manifestasciju glumeći psihoterapeuta autorke koji je odlučio da tu sesiju održi u javnosti na očigled svih. Doncafé-a omogućila je posetiocima da se okrepe posle dugog radnog dana i vremena provedenog na časovima. Ovaj kulturni događaj ispratila je i vinarija “Zvonko Bogdan” svojim cenjenim Pinot blanc vinima. Kao dodatni aperativ gosti su mogli da probaju najnoviji najnoviji proizvod Fun & Fit programa “Good2Go”. Takođe nam je bilo drago da su se ovim pozivom odazvali i ljubitelji Twitter-a.

158 Promocija knjige Gole žene

Gosti su uživali uz raznoliku ponudu ukusa Doncafé-a

1212 Promocija knjige Gole žene

...odličnom vinu vinarije "Zvonko Bogdan"...

98 Promocija knjige Gole žene

novim proizvodom iz Fun & Fit kolekcije "Good2Go"

162 Promocija knjige Gole žene

Odlično raspoloženje

157 Promocija knjige Gole žene

Gost na promociji Marčelo

1310 Promocija knjige Gole žene

Zvezda promocije Aleksina Đorđević

Fotografije: Jean-Francois Nicollet


Nesi – Hipik pacifista, nerealni optimista kojeg možete pronaći negde između Tirije, Arad Domana, Srednje Zemlje, planete Shili i kancelarije. Prodaće se za dve stvari – crveno vino i crnu čokoladu.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Editors choice