Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Šta obući ove nedelje: Majice sa porukom

Šta obući ove nedelje: Majice sa porukom

Ove nedelje jednostavno obucite slova. Obucite rečenicu, poruku, upitnik, uzvičnik… I ponosno to nosite.

Trend majica sa porukom prisutan je već nekoliko sezona ali mi smo tu da vas podsetimo šta bi moglo ove nedelje da vam popravi raspoloženje i neizmerno vas zabavi.

Bad dusk Šta obući ove nedelje: Majice sa porukom Cheri duks Šta obući ove nedelje: Majice sa porukom Designer majica Šta obući ove nedelje: Majice sa porukom Kolaz1 Šta obući ove nedelje: Majice sa porukom

Sa svakom novom sezonom i poruke se menjaju. Smešnije su, dosta smelije, cinične ali svakako zabavne. “Pucaju pravo u srce, bez dlake na jeziku“. Tako bi mogli da opišemo sve natpise koje u poslednje vreme viđamo u časopisima i izlozima i eto odlične ideje za sve one koji su se do sada snebivali da otvoreno kažu šta misle.

Izaberite poruku koja najviše oslikava ono što mislite ili jednostavno onu koja vam je najzabavnija. Na kraju, neka se svako pita da li zaista nešto želite da poručite ili samo pratite trendove.

Anyway majica Šta obući ove nedelje: Majice sa porukom Wear crna majica Šta obući ove nedelje: Majice sa porukom Rules dusk Šta obući ove nedelje: Majice sa porukom money crni duks Šta obući ove nedelje: Majice sa porukom Mess moda pista Šta obući ove nedelje: Majice sa porukom majica Šta obući ove nedelje: Majice sa porukom

Kako nam dolaze hladniji dani tako su se i natpisi sa majica preselili na dukseve, pa i na trikotažu. Ovakve komade garderobe lako možete iskombinivati sa bilo kojim džinsom ili pantalonama u boji, kao i sa različitim modelima suknji. Još lakše ćete ih upariti sa obućom, jer šta god obuli nećete pogrešiti. Odlično se kombinuju i uz patike, kao i uz visoke potpetice.

I što bi trošili reči o trendu koji vam je već poznat? Pustimo neka naša garderoba kaže više od nas!

Zorana Cvetković

Editors choice