Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Tako Dunja kaže: Devojačko ponašanje na ljubavnom sastanku

Tako Dunja kaže: Devojačko ponašanje na ljubavnom sastanku

Nije sramota ne znati, nego ne znati a Dunju ne pitati! Sve što ste oduvek želeli da saznate, a niste imali koga da pitate ili gde da pročitate – sada možete pitati Dunju i ona će vam dati odgovor, savet ili lepu reč. Svoja pitanja možete slati putem Facebook stranice, a odgovore pročitajte svakog radnog dana u “Wannabe Magazine”-u!

Kako devojka treba da se ponaša na ljubavnom sastanku? (Marijana, 28)

Devojka kad ide na ljubavni sastanak treba da se dotera, da se lepo obuče i našminka, da bude mirišljava na parfem, a kad se sastane sa momkom, treba da se ponaša fino, da ne psuje i ne viče mnogo. Nije loše da devojka na ljubavni sastanak ponese neku lepu vazu ako joj momak pokloni cveće da ima odmah da ga stavi u vodu da joj ne uvene. Ako je momak odvede u kafić, onda treba da pije samo neki sok, ali ne da ga srče nego da ga pije na slamčicu. U momka ne treba da gleda kô krava u livadu, jer ne mora da se odmah vidi koliko je ona zaljubljena, nego je bolje da se prvo malo ponaša kô da joj je svejedno, pa će onda i momak da se trudi malo više da joj se dopadne. Na prvom ljubavnom sastanku sme da se laže pomalo jer je ljubav u pitanju, pa može i devojka da malo slaže momka, isto kô što će i on da malo slaže nju.

Na prvom ljubavnom sastanku sme da se laže pomalo jer je ljubav u pitanju pa može i devojka da malo slaže momka isto ko što će i on da malo slaže nju. Tako Dunja kaže: Devojačko ponašanje na ljubavnom sastanku

Na prvom ljubavnom sastanku sme da se laže pomalo jer je ljubav u pitanju, pa može i devojka da malo slaže momka, isto kô što će i on da malo slaže nju

Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pročitati ovde.

Ovaj tekst je proizvod umetničke slobode. Likovi i događaji pomenuti u tekstu su izmišljeni.


Dunja je jedna sasvim neobična devojčica koja vodi buran život. Sa četiri godine izbačena je iz vrtića zbog ujedanja, sa pet je odlučila da se nikad u životu neće zaljubiti, sa šest je naučila da koristi Facebook, a sada sa svojih velikih sedam godina krenula je u školu da nauči još štošta. Ne voli mnogo drugu decu, jer se ponašaju previše detinjasto, a ne voli mnogo ni odrasle zato što su previše ozbiljni. Sa Milanom više ne razgovara.

Editors choice