Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Strelac

Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Strelac

1/2

Deveti znak Zodijaka po zapadnoj astrologiji je znak Strelac, kojim vlada planeta Jupiter. Ljudi koji su rođeni između 22. novembra i 21. decembra pripadaju ovom znaku. Astrolozi ovaj znak smatraju vrlo muževnim i pozitivnim i pripada vatrenom elementu prirode.

seksi decko1 Trikovi dejtinga sa muškarcem u znaku: Strelac

Kada ste u vezi sa nekim u znaku Strelca to je klasična avantura, puna zabave i optimizma. Ovo je zbog toga što je u prirodi svakog Strelca da uživa u životu i da ga ispuni entuzijazmom, optimizmom i spontanošću. Postoji osećaj slobode u njima i veoma ih je lako voleti. Druga vrlo bitna stvar u vezi sa njima je da uvek podržavaju pravdu i bore se za sve ono što smatraju da zaslužuje da bude primećeno.

Muškarac Strelac je neko koga možete da zamislite kao istraživača koji nema granice. Imaju tendenciju da istražuju i razumeju čitav univerzum, upoznaju nove ljude svaki dan i da proširuju horizonte svakog trenutka. Činjenica da su vrlo druželjubive prirode je sjajno saznanje, naravno ako planirate da budete u vezi sa muškarcem Strelcem. Vole kada ih cene, primaju i vole bez pogovora. Stoga, njihova želja da se vezuju za ljude i budu voljeni nije nešto što treba da dolazi u pitanje tokom dejtovanja – jer im to ne bi nimalo prijalo.

Editors choice