5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Vodič kroz PMS: Kako sačuvati zdrav razum u 10 jednostavnih koraka (1. deo)

Vodič kroz PMS: Kako sačuvati zdrav razum u 10 jednostavnih koraka (1. deo)

1/3

PredMenstrualni Sindrom? Netačno! Pre će biti Predapokaliptični Manijakalni Stadijum, sudeći po prestravljenim izrazima na licima muškaraca i saosećajnih pogleda u očima žena koje ovaj akronim izaziva.

Svakog meseca kad hormoni preuzmu kormilo, organizam zatraži neverovatno kreativne kombinacije slane i slatke hrane, a lice drastično dobije na reljefu, poželim da imam neko jednostavno uputstvo kako da se izborim sama sa sobom. Stoga sada, pri čistoj svesti i zdravoj pameti, pišem ovaj vodič koji će možda biti od koristi i drugima.

Napomena:

Ovaj tekst ne obuhvata slučajeve ozbiljnih predmenstrualnih tegoba, kao što su bolovi, povraćanje, nesvestica, dijareja i težih oblika PMS-a, kao što je PMDD. Sadržaj se odnosi na svakidašnje oblike nelogičnosti u ponešanju, koji, u najvećem broju slučajeva, nemaju ozbiljne posledice.

same zene Vodič kroz PMS: Kako sačuvati zdrav razum u 10 jednostavnih koraka (1. deo)

1. Cornus Magnus

Taj rog što ti se pojavio na čelu nije smak sveta. Priroda jeste proklela žene ovim mesečnim hororima, ali im je zato nauka podarila šminku, ogomne količine šminke. Tvoji sagovornici (čak i oni ženskog pola) neće primetiti ništa dok im sama ne skreneš pažnju na tragediju koja se dogodila tvom licu svojim kukanjem.

2. Pljačkašica frižidera

Jede ti se eurokrem sa seckanim kornišonima i origanom? Slobodno se počasti. Potrošićeš taj višak neki drugi put. Ili nećeš. Nebitno je u ovom momentu. Samo daj svom mozgu ono što je tražio, a želudac će se već nekako izboriti sa tim. Nemoj mu se zamerati – opak je u ovim momentima.

Editors choice