Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Zašto oni koji žele da ostvare uspeh ne smeju da propuste TEDxMokrin događaj?

Zašto oni koji žele da ostvare uspeh ne smeju da propuste TEDxMokrin događaj?

TEDx je svetski najprepoznatljiviji konferencijski format i par TEDx-a se do sada održalo u našim najvećim gradovima kao što su Beograd, Novi Sad i Niš. Međutim, sledeće subote (16.09.) ova konferencija će se održati na jednom neočekivanom mestu – Mokrinu. TEDxMokrin je konferencija koja se po prvi put održava van urbanih centara, tačnije u jednom malom vojvođanskom selu. Tema same konferencije je “Globalno Selo” i na 10 predavanja, prikazaće se pozitivni primeri ljudi koji su iz ruralnih sredina uspeli da postignu impozantan uticaj ili uspeh.

Objekat D i B 20 Zašto oni koji žele da ostvare uspeh ne smeju da propuste TEDxMokrin događaj?

U Srbiji svake godine umre ili napusti zemlju oko 40.000 stanovnika, više nego što se rodi ili doseli. Od toga je u Vojvodini taj broj 12.000. Dakle, svake godine nestane po jedna varoš, veličine Negotina ili Bačke Palanke. Oko 40% stanovništva Srbije živi u selima, a od ukupno 4.700 sela 1.200 se smatra da je u fazi nastajanja.

TEDex mokrin house 1200px v4 Zašto oni koji žele da ostvare uspeh ne smeju da propuste TEDxMokrin događaj?

Internet postepeno demokratizuje tržište rada i radni prostor. Danas je moguće raditi na svetski relevantnim stvarima od svuda na svetu, dokle god si online. I kako se smanjuje nejednakost među zemljama, tako se smanjuje i nejednakost izmedju urbanih i ruralnih sredina. Ideja TEDxMokrina je da pokaže priče i ideje koje su uspele da se probiju ili uprkos ili zahvaljujući tome što su započete u ruralnim sredina”, kaže organizator TEDx-a Ivan Brkljač.

Više informacija o TEDxMokrin-u možete saznati na oficijalnom TEDx sajtu, a sama konferencija počinje u 10.00 časova u Mokrin House-u, našem prvom ruralnom coliving prostoru .

Editors choice