Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Svi smo uživali u avanturama kultnih likova Carrie Bradshaw, Samanthe Jones, Charlotte York Mirande Hobes iz serije Sex and The City.

View this post on Instagram

#satc_posts

A post shared by Sex and the City Posts 🍸 (@satc_posts) on

Kroz šest sezona i dva filma smo imali priliku da naučimo svašta od njih kroz njihove pustolovine, probleme, ambicije, ali i srećne trenutke. Realno, ko je malo pažljivije gledao i obraćao pažnju detaljnije, mogao je zaista svašta da nauči od ovih devojaka. Ako pažljivije prostudiraš neke od narednih citata, uz našu pomoć, možeš možda malo bolje da shvatiš sebe, svoje potrebe i da naučiš nešto korisno.

“Maybe we can be each other’s soul mates. And then we can let men be just these great, nice guys to have fun with.” – Charlotte

Jako je bitno kraj sebe imati prave prijatelje. Koji te podržavaju u dobru i u zlu. Čuvaju ti leđa, savetuju te konstruktivno i korisno, ali su i spremni da te izrešetaju u pozitivnom smislu kako bi ti ukazali malo bolje na neke stvari. I jako je bitno da ne zameniš svoje prijatelje sa muškarcima, koji dolaze i prolaze. Pogotovo onima koji su bukvalno u prolazu. Pravi čovek tvog života neće imati problem sa tvojim prijateljima.

“I don’t believe in the Republican party or the Democratic party. I just believe in parties.” – Samantha

Long story short – postoje samo parties. Nije bitno kog si političkog opredeljenja, koje si seksualne orijentacije, koje veroispovesti, boje kože itd. Bitno je da se dobro zabaviš!

 “The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you find someone to love the you you love, well, that’s just fabulous.” – Carrie

Jako je bitno voleti sebe pre no kreneš da voliš bilo koga drugog. Veza koju imaš sa samim sobom je ekvivalentno bitna kao ona koju imaš sa svojim partnerom ili bilo kime, nebitno da li to bio neko od članova porodice, prijatelja, bliskih saradnika… Uvek sebe stavi na prvo mesto, kako bi mogla da budeš stabilna i psihički sposobna da imaš bilo kakav odnos sa bilo kim drugim.

“I want to enjoy my success, not apologize for it.” – Miranda

Nikad, ali NIKAD se ne izvinjavaj zbog svog ličnog uspeha. Radila si vredno, mučila si se, sigurno si istrpela mnogo situacija koje nije trebalo da bi se našla tu gde si trenutno. Ni slučajno nemoj da se zbog toga nekome izvinjavaš.

 “I am fifty-f*cking-two, and I will rock this dress.” – Samantha

Tvoj broj godina je apsolutno nebitan ako želiš da obučeš nešto što je mnogo dobro. Tvoje godine ne treba da diktiraju tvoje outfite, ako ti outfiti tebe čine da se osećaš dobro. Iznesi ga sa samopouzdanjem i ne moraš da brineš.

“You have a lot of nerve telling me to get a wax. If you were in Aruba the natives could bead your back.” – Samantha

Ne treba šejmovati žene kada je u pitanju depilacija. Prirodno je da žene imaju dlake i logično, njihova stvar izbora je da li žele da se depiliraju ili ne. Muškarci ne bi smeli da imaju problem s tim, naročito ako oni makar ne trimuju svoje delove tela.

Editors choice