Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

Svi smo uživali u avanturama kultnih likova Carrie Bradshaw, Samanthe Jones, Charlotte York Mirande Hobes iz serije Sex and The City.

View this post on Instagram

#satc_posts

A post shared by Sex and the City Posts 🍸 (@satc_posts) on

Kroz šest sezona i dva filma smo imali priliku da naučimo svašta od njih kroz njihove pustolovine, probleme, ambicije, ali i srećne trenutke. Realno, ko je malo pažljivije gledao i obraćao pažnju detaljnije, mogao je zaista svašta da nauči od ovih devojaka. Ako pažljivije prostudiraš neke od narednih citata, uz našu pomoć, možeš možda malo bolje da shvatiš sebe, svoje potrebe i da naučiš nešto korisno.

“Maybe we can be each other’s soul mates. And then we can let men be just these great, nice guys to have fun with.” – Charlotte

Jako je bitno kraj sebe imati prave prijatelje. Koji te podržavaju u dobru i u zlu. Čuvaju ti leđa, savetuju te konstruktivno i korisno, ali su i spremni da te izrešetaju u pozitivnom smislu kako bi ti ukazali malo bolje na neke stvari. I jako je bitno da ne zameniš svoje prijatelje sa muškarcima, koji dolaze i prolaze. Pogotovo onima koji su bukvalno u prolazu. Pravi čovek tvog života neće imati problem sa tvojim prijateljima.

“I don’t believe in the Republican party or the Democratic party. I just believe in parties.” – Samantha

Long story short – postoje samo parties. Nije bitno kog si političkog opredeljenja, koje si seksualne orijentacije, koje veroispovesti, boje kože itd. Bitno je da se dobro zabaviš!

 “The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you find someone to love the you you love, well, that’s just fabulous.” – Carrie

Jako je bitno voleti sebe pre no kreneš da voliš bilo koga drugog. Veza koju imaš sa samim sobom je ekvivalentno bitna kao ona koju imaš sa svojim partnerom ili bilo kime, nebitno da li to bio neko od članova porodice, prijatelja, bliskih saradnika… Uvek sebe stavi na prvo mesto, kako bi mogla da budeš stabilna i psihički sposobna da imaš bilo kakav odnos sa bilo kim drugim.

View this post on Instagram

#satc_posts

A post shared by Sex and the City Posts 🍸 (@satc_posts) on

“I want to enjoy my success, not apologize for it.” – Miranda

Nikad, ali NIKAD se ne izvinjavaj zbog svog ličnog uspeha. Radila si vredno, mučila si se, sigurno si istrpela mnogo situacija koje nije trebalo da bi se našla tu gde si trenutno. Ni slučajno nemoj da se zbog toga nekome izvinjavaš.

 “I am fifty-f*cking-two, and I will rock this dress.” – Samantha

Tvoj broj godina je apsolutno nebitan ako želiš da obučeš nešto što je mnogo dobro. Tvoje godine ne treba da diktiraju tvoje outfite, ako ti outfiti tebe čine da se osećaš dobro. Iznesi ga sa samopouzdanjem i ne moraš da brineš.

“You have a lot of nerve telling me to get a wax. If you were in Aruba the natives could bead your back.” – Samantha

Ne treba šejmovati žene kada je u pitanju depilacija. Prirodno je da žene imaju dlake i logično, njihova stvar izbora je da li žele da se depiliraju ili ne. Muškarci ne bi smeli da imaju problem s tim, naročito ako oni makar ne trimuju svoje delove tela.

Editors choice