Suvišne su reči hvale za ovu seriju. Mislim da ne postoji osoba koju ovu seriju nije gledala i obožavala je! S obzirom da je ponovno okupljanje ekipe “Friends” i snimanje novih epizoda otkazano (zbog aktuelne situacije sa virusom korona), izdvajamo 10 najboljih epizoda (iako su nam sve dobre) koje možete gledati na Netflix-u – uteha i zanimacija dok čekamo nove epizode!

The Blackout (Sezona 1, epizoda 7)

U ovoj epizodi primećuje se tenzija između Rosa i Rejčel dok on pokušava da joj kaže da mu se dopada – beskrajno zanimljiva scena! Ali ova epizoda definitivno pripada Čandleru, koji je zarobljen ispred aparata za kartice sa modelom Victoria’s secret-a, Džil.

Eddie Won’t Go (Sezona 2, epizoda 19)

Čandler zahteva od Edija da se iseli. Međutim, on ne izgleda kao da je ozbiljno shvatio tu poruku. U međuvremenu, knjiga o osnaživanju žena inspiriše ženski deo ekipe serije. Kako bi platio svoje račune, Ros ubeđuje Džoija da ode na audiciju za ulogu koju ne želi. Urnebesno!

The Giant Poking Device (Sezona 3, epizoda 8)

Čandler je očajan nakon što mu je Džoi rekao da je video Dženis kako ljubi svog bivšeg muža. Monika i Rejčel u ulozi bejbisiterki je sjajna! A tek Fibi koja je u paranoji zbog odlaska kod zubara, jer bi to značilo da će neko koga ona zna umreti.

The Wedding Dresses (Sezona 4, epizoda 20)

Ako u ovom trenutku fizički ne možete da provodite vreme sa prijateljicama – gledajući Fibi, Moniku i Rejčel kako ispijaju pivo i jedu kokice u venčanicama iz devedesetih godina je jedan od najboljih ženskih momenta u seriji!

Comments