All The Resolutions (Sezona 5, epizoda 11) 

U jednoj od najboljih epizoda, ekipa serije donosi novogodišnje odluke. Čandler se suzdržava da ne pravi šale na svačiji račun – što će vas sigurno nasmejati! Ova epizoda je posebna po sceni u kojoj Ros pokušava da se izbori sa kožnim pantalonama koje je obukao za dejt!

The Proposal: Parts 1 & 2 (Sezona 6, episode 24&25)

Ljubavni trougao između Čandlera, Monike i Ričarda je onoliko dramatičan koliko je to moguće u ovoj seriji, ali je vredno gledati tih nekoliko momenata tenzije dok se Čandler pretvara da mu se ne dopada ideja braka, nesvestan toga da Ričard ponovo želi da osvoji Moniku!

All The Cheesecakes (Sezona 7, epizoda 11)

Gledajući Rejčel i Čandlera dok jedu čizkejk (koji je greškom poslat na adresu Čandlerovog apartmana) garantuje da ćete se osećati bolje kada je u pitanju vaša verovatno i ne tako uspešna dijeta u izolaciji.

Chandler Takes A Bath (Sezona 8, epizoda 13)

Mnogo toga se dešava u Monikinom kupatilu, od Rejčel koja otkriva da je trudna do Džoija koji joj priznaje da je zaljubljen u nju. A oduševiće vas Monikino ubeđivanje Čandlera da uživa u kupki u kupatilu, dok Ros i Rejčel predlažu imena za bebu i razmatraju da li da saznaju pol deteta.

The Sharks (Sezona 9, epizoda 4)

Monika je ubeđena da je Čandler uzbuđen zbog dokumentaraca o ajkulama, Great Whites, dok se Ros pretvara da je Fibin imaginarni bivši dečko Vikram, a Džoi opet zaboravlja sa kim je vodio ljubav. Pravi “klasik” koji obožavamo kod ove kultne serije.

Phoebe’s Wedding (Sezona 10, epizoda 12)

Fibino venčanje je “emotivni kraj” koji je ova serija zaslužila, jer ako iko zaslužuje da ima srećan kraj – to je Fibi.

Naslovna fotografija: instagram.com/friends

Anja Dragović

Comments