U prošlom tekstu smo se smejali svojim, ali i tuđim, failovima u muvanju. Ali držite se, sledi nastavak! Elem, kao što sam već spomenula, fail startovi se dešavaju i virtuelnom prostoru. Evo nekih nesrećnih pokušaja nečega (čega god) preko Facebook-a :

 • Vidim da imaš malo prijatelja, pa mi te bilo žao, morala sam da te dodam.”
 • Jednom dečku neka devojka stalno šalje poruke tipa :
  Kad ćemo da se jebemo ljubavi, k’o psi kurjaci, da nam vetar bude svedok?”

“ Čekam te na onoj klupi, sedim gola.”

“Vidim te, kriješ se iza drveta.”

“Jao napao me manijak. Udarila sam ga u glavu. Mrtav je. Dolazi!”

“Sad trčim u zaklon, aj da te vodim sutra na tanjir supe, a?”

 • Addovala devojka dečka i prvih pet dana mu slala “Kad ćemo da se volimo?”. Pošto je to kulirao, prešla je na : “Kad ćeš da me jebeš?”. Pošto je i to iskulirao počela je da mu šalje pesmu Why don’t you love me? od Beyonce.

Stvarno, why don’t  you?! Lol

 • Jel voliš da masturbiraš bosih nogu?”
 • “… Viđao sam te po čitaonici, ista si kao sestra. Mislim imate isti hod, kao da nemate kukove, nekako se čudno uzglobljavate … Nadam se da te nisam uznemirio.
 • Ćaos XY (da ne imenujem devojku), hmm pa imam jedan pomalo freaky predlog za tebe,e sad. Možda ti se i dopadne ideja a možda i ne – nema veze, biću iskren pa kud puklo da puklo. Šta ja znam, mada bih zaista voleo da ti se dopadne. Dakle, bi li ti meni mooooooooooooolim te dozvolila da ti njuškam i ližem tabane. To je neki moj trip ili fetiš, whatever. Dopalo bi ti se, 99,9% sam ubeđen u to. Pa sad, ako si za, srećnijeg od mene biti neće. Hajde učini mi pliz pliz plizzzzz…
  E  a samo bih spomenuo da si prelepa. Eto,čisto da znaš.

Nadam se da ga je pitala da li u to ulaze i masaža stopala, piling, a možda i pedikir i manikir. Kad je dečko već tu, bar neke pare da joj uštedi.

 • Jedna devojka je uporno, ničim izazvano,  dobijala poruke od nekog “baje” iz CG-a sve u stilu “ Imam kuću u Budvi, biće nam ludo, vozim audija, ajde đido na vikend ” itd. Kada mu je ona lepo objasnila da nije zainteresovana i da mu želi svu sreću u daljoj potrazi za srodnom dušom koja će deliti njegova interesovanja… On joj je odgovorio : “ Dobro mala vidim da si načitana, nego hoćeš ti da se mi kresnemo ili šta?”
 • “If you poke me you should kiss me too!”

 • Dečko se probudi posle još jedne pijane subote, uloguje se na Facebook i shvati da ne postoji slika, album, komentar, link, koji mu nije like-ovan. Pre toga je naravno dobio poke od dotične gospođice. I ako je ne poznaje, a najveća interakcija među njima bila je to što je pogledao u njenom pravcu prethodne večeri. Onda vidi njen status “ VIDELA SAM GA!”, praćen naravno komentarima drugarica tipa “U pa dobar je, nisi ni ti luda. Baš je sladak.” i slično. Zatim njen komentar sa njegovim inicijalima. Onda naravno sledi status “Zašto me kulira?”, pa poruka preko četa “Ćao.”. On naivno odgovara “Ćao.” I tu kreće početak njegovog kraja i svakodnevna tortura porukama tipa :

“ Ja sam jako fino dete,ali tebi ću biti kurva.

Imaš li kola, želim da me jebeš u tvojim kolima!

Da li umišljam ili si ti onaj dečko iz mojih snova?

Još malo pa ću postati ljubomorna i na tvoje roditelje, oni te viđaju svakog dana!”

 • I naravno naši omiljeni Grci :

Thanks for accepting me in Facebook. I am impressed from your agressive and strong personality (as it seems from your photos), combined with your beauty!!! Have you ever being in Greece? I invite you this weekend to go to Santorini and by the way to see Nella and Nikos. I hope to have the opportunity to meet you soon.
Many kisses
Spyros “
Dragi Spirose, sa mojih slika se može zaključiti da volim da jedem, pijem i da nisam normalna. Javi mi se, ako ova neće, mi ćemo se dogovoriti već nešto. Not.

 • Hej ćao. Drugarica te ima za prijatelja pa sam malko kod nje gledao tvoje slike, na kojima si ispala… čak i previše lepo. Pa me interesuje kakva si u stvarnosti? Tj. da li je istina da lepim devojkama uvek nešto fali, da su dosadne, glupe, zle… Šta ti misliš o sebi? “
 • “Javljam ti se ovim sramnim putem, jer nisam siguran da li znaš uopšte ko sam.. Isto tako moram iz daljine da gledam tvoja oka dva , jer sam čuo da već nekoliko godina imaš dečka, a ja sam previse moralan da bih se ponašao kao ostali predatori , tako da sam ostao suzdržan .
 • “Samo da ti kažem jednu stvar. Veliki sam fan tvog lika, dela i statusa!”
 • “ Želim da s tobom podelim jedan jako intiman deo svog života!”
 • “Ti imaš baš braonske oči i braonsku kosu, kao i ja. Odakle si?”
 • “ ODAKLE SI. AU AL SI ZGODNA.”

Odrasti. I nauči da pišeš.

“Pa zgodna si. Ne mogu da pišem pravilno kako si zgodna.”

 • “ Imam tvoju fotku i skupo sam je platio! Ali vrijedi svaki euro! Odakle si?”

1591669841 Ćao ja sam... Ne nisi!  part 2

Evo kako to, navodno, rade neki poznati.

Status update :  “Think before you type” is the new  “Think before you speak.”

Log Out


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna, kad ćeš živeti?”

Comments