Legendarni lik Fran Drescher – Fran Fine – koja je poznata po svom “pištavom” glasu i natapiranoj kosi punoj volumena, iz najpoznatijeg sitkoma 90-ih The Nanny, dolazi na Brodvej. Kreatori same serije, Fran Drescher (koja i igra glavnu ulogu), u saradnji sa Peterom Marc Jacobsonom, piše The Nanny: A New Musical, koji je u razvoju.

Što se tiče muzike koja je predviđena za ovaj komični mjuzikl, za nju će se pobrinuti Emmy nagrađivani kreativni tim koji čine Rachel Bloom i Adam Schlesinger. Muzičku producentsku palicu držaće Brian i Scott Zeilinger, a film će režirati Marc Bruni.

Serija je pratila Fran, prodavačicu kozmetike, koja je nedavno otpuštena od strane svog poslodavca i ostavljena od strane svog dečka. Nakon toga se njen život menja iz korena kada dobija posao da čuva troje razmažene dece (Maggie, Brighton i Grace) engleskog brodvejskog producenta i udovca Maxwella Sheffielda, čiji lik tumači Charles Shaughnessy. Fine i Sheffield počinju da razvijaju romantična osećanja jedno prema drugom, čemu u prilog ide njena dobra povezanost sa njegovom decom.

The Nanny serija proslavila sa sa 146 epizoda u čak 6 sezona, 12 nominacija za Emmy nagradu, a mnogi kažu da je  serija inspirisana životom same Fran Drescher u Njujorku.

Glumačka ekipa još nije izabrana, ali su svi jako uzbuđeni zbog ovog zahtevnog poduhvata. Drescherovu su pitali zašto ona ne iznese i ovu glavnu ulogu, a ona se našalila odgovorivši da bi naslov morali da promene u The Granny. Datum premijere mjuzikla, kao ni bilo kakve dodatne informacije, još uvek nisu poznate javnosti.

Naslovna fotografija: instagram.com/thenannytv

Miona

Comments