Younger je serija koju je kreirao tvorac Sex and The City – Darren Star, a trenutno se emituje šesta sezona ove fantastične serije koju možemo okarakterisati kao romantičnu komediju sa podnotom drame.

Bazirana je na romanu Pamela Redmond Satran istoimenog naziva, što ovaj show čini još jednom od mnogih serija koje su adaptirane na osnovu knjige.

Liza Miller (Sutton Foster) je skoro razvedena četrdesetogodišnja majka. Dok njena tinjedž ćerka Caitlin (Tessa Albertson) studira van granica svoje države, u Indiji, Liza mora da pronađe način da finansijski pruži podršku sebi i svojoj ćerki jer je njen bivši muž prokockao njihovo kompletno vlasništvo i ostavio ih u finansijskoj krizi tako što je potrošio svu njihovu ušteđevinu i prokockao njihov dom.

Liza se vraća svojim ambicijama sa fakulteta, pa želi da se zaposli u izdavačkoj kući, gde mora da počne ispočetka sve, što je jako teško za jednu ženu od četrdeset godina. Dok traži posao upoznaje Josha (Nico Tortorella), dvadesetšestogodišnjaka koji je tattoo artist i koji misli da je Liza njegovih godina. Maggie (Debi Mazar), najbolja prijateljica Lize dolazi na ideju da osveže njen look kako bi mogli da slažu u njenom CV-u da ima zapravo dvadeset i šest godina.

Comments