Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Kako još saznajemo, Paramout Studios, koji stoji iza produkcije Brilijantina iz 1978. i najnovije verzije istoimenog mjuzikla iz 2016. godine, sa kojim su osvojili čak pet Emmy nagrada, najavljuje i trebalo bi da uradi i prequel “Brilijantina” za bioskopska platna i to pod nazivom Summer Loving. 

Sve u svemu, ono što će najverovatnije obeležiti 2020. godinu, ukoliko najavljana #remake ostvarenja “Brilijantina” budu uspešna, jeste upravo moda pedesetih godina. A ukoliko dalje sužavamo fokus na sam film, kad je moda u pitanju, nezaobilazno štivo koje treba proučiti su outfit kombinacije glavne protagonistkinje Sandy, koju tumači Olivia Newton-John, ali i odevne kombinacije njenih Pink Lady drugarica.

Pored legendarnih outfit kombinacija iz “Brilijantina”, koje su zasigurno obeležile godine u kojima je on debitovao, po pitanju mode, tu su i neodoljivi beauty looks. Kod njih je sve u znaku crvenog ruža i natapiranih frizura, pa ko voli, nek’ izvoli.

S obzirom na to da je mjuzikl “Brilijantin” i dalje jedan od najigranijih i jedan od onih za koje se traži karta više, ne samo u SAD-u već i šire, jasno je da su očekivanja od najavljenog serijskog #remake ostvarenja velika. Inače, priliku za uklanjanje svake sumnje po ovom pitanju ćemo imati već u dolazećoj godini. Naime, debitovanje serije je najavljeno za 2020. godinu, ali s obzirom na to da snimanje još uvek nije ni počelo, nešto nam govori da ovaj #remake ne možemo očekivati u prvim mesecima iste.

Naslovna fotografija: instagram.com/tvspotlight

Nevena Vujović

Editors choice