Sigurno ste probali lanene pločice. Slatka mala bela kutijica sa znakom Omega 3 je pronašla svoj put do vas na pauzi za ručak, između dva sastanka, posle treninga ili na putovanju.

Danas vam predstavljamo firmu koja već jeste postala vaš glavni saveznik u zdravoj ishrani: Basket iz Golubinaca.

Basket Golubinci Da li znate ko proizvodi te zdrave i ukusne lanene pločice?

Sa Basket proizvodima svaki dan je drugačiji, a svako iskustvo je neponovljivo. Osim pomenutih lanenih, tu su i hrskave ovsene pločice, heljdine, koprivine, pa onda štapići sa susamom i makom, integralni štapići sa susamom , speltini štapići, štapići sa sojom, integralne perece i naravno must have grickalica za sve one koji vode računa o tome šta i koliko jedu: nenadmašivi Basket 5 krekeri.

Basket zdrava hrana Da li znate ko proizvodi te zdrave i ukusne lanene pločice?

Hrskavi i ukusni, Basket proizvodi su zdrav obrok pun aktivnih sastojaka koji će vam omogućiti dovoljno energije, a neće opteretiti vaš digestivni sistem. Sami po sebi su dovoljni, a mogu i da se kombinuju sa jogurtom, voćem, salatom, laganim namazima i voćnim sokovima. Oni su eksplozija ukusa na zdravim osnovama.

Basket lan Da li znate ko proizvodi te zdrave i ukusne lanene pločice?

Ova porodična firma već više od decenije radi na očuvanju i unapređenju finih pekarskih proizvoda. Ekipa stručnjaka konstantno istražuje principe zdrave ishrane i prati svetske trendove i nova otkrića na tom polju, u cilju poboljšanja kvaliteta i očuvanja autentičnosti. Porodična receptura i tradicionalan način izrade su njihov glavni adut.

Basket perece Da li znate ko proizvodi te zdrave i ukusne lanene pločice?

Odnedavno Basket proizvodi su dostupni i u zemljama regiona.

Basket proizvodi su izvanredan primer kako novi trendovi u ishrani savremenog čoveka i dobar ukus ne isključuju jedno drugo. Naprotiv, novo doba je njihova konstantna inspiracija da stvaraju ukusnu i zdravu hranu kao neiscrpni izvor zadovoljstva.

Iz Basketa vam poručuju: ‘’Imate pravo, hranite se zdravo!’’.

Comments