Hot topics

Reci NE kompromisima: Ovo su neki koje definitivno ne bi trebalo da praviš

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Vreme je za detoksikaciju: Kako da napokon eliminišeš celulit i višak vode u telu?

Stajlinzi koje ćemo nositi celog leta – on repeat!

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

1/2

Čekali smo čak dve godine kako bi se snimila finalna sezona, sada već kultne serije Game of Thrones, a sad je napokon i emitovana prva epizoda osme sezone. Ima gomile trenutaka koje smo željno isčekivali od prve sezone, pitanje je – zašto nas ne drži nešto spektakularno mnogo utisak o prvoj epizodi?

View this post on Instagram

2 more sleeps. #GameofThrones

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

SPOILER ALERT. PROCEED WITH CAUTION.

Nemojte pogrešno da me razumete, bio je dobar početak sezone, samo momente na koje smo dugo čekali da se dese su odrađeni možda malo rutinski. Subjektivan osećaj je kao da je odrađeno tek tako, radi reda kako bi ih napokon odradili, jer je bio momenat za to. Kao da je bio manjak emocije u nekim scenama koje su trebale biti mnogo emotivne. Ili makar smo to očekivali od Jon Snowa koji je bio u najvećim scenama u ovoj epizodi.

Ali, počela je ponovo da se emituje GAME OF THRONES. Bićemo ipak zahvalni na toj činjenici.

I tu su naravno scene u kojima smo istinski uživali, kao što su ujedinjenje porodice Stark, gde nas je možda malo ostavilo emotivnima ujedinjenje Arye Stark Jon Snowa. Daenerys koja se navikava na hladnoću i Sever generalno, Sansa Stark koja je možda malo iritantna verovatno svima, ali ima poentu kada pita da li će biti hrane za kompletnu vojsku i sve ljude koji se trenutno nalaze u Winterfellu, uključujući i zmajeve. Tu je naravno i scena kada Euron Grey stiže u Kings Landing sa plaćenom vojskom, gde ujedno i ima odnose sa Cersei. Kraljica Cersei je pritom poslala Bronna da ubije njenu braću, Tyriona i Jamiea. Tu je naravno, možda pomalo neočekivan momenat kada Theon spašava Yaru, a nakon toga se upućuje na Winterfell kako bi se pridružio Jonu u borbi. Sem saznaje da je Daenerys mu ubila oca i brata jer su odbili da joj se pridruže, zatim uz podršku/motivaciju Brana otkriva Jonu njegovo pravo poreklo. Ne zaboravimo i Aryu koja je ponovo ujedinjena pored Jona i sa Gendryjem i sa Houndom, a ujedno je i pružila podršku svojoj sestri Sansi te je nazvala najpametnijom osobom koju je ikad upoznala.

Editors choice