Prošle godine su nas obradovale novosti da se jedna od najomiljenijih serija gledalaca, Gossip Girl vraća na male ekrane u drugačijem izdanju sa novom glumačkom postavom. Mnogi smatraju ovu seriju fenomenom pop kulture, a originalna postava koju su činili Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford and Ed Westwick je pružila punu podršku za reboot ove serije. Naročito sada kada je zavladala kompletna digitalizacija u svetu, što će sigurno biti provučeno kroz ovaj TV show.

Najnovija glumačka postava se sastoji iz Tavi Gevinson koju smo gledali u šou Ryan Murphyja – Scream Queens, Thomasa Doherty kog smo zapamtili iz njegove uloge u High Fideality, Adam Chanler-Berat koji je imao zapaženiju ulogu u Next to Normal Zion Moreno koja nam je poznata iz filma Claws. 

Oni se pridružuju već objavljenoj glavnoj glumici Emily Alyn Lind koju smo prethodno mogli da gledamo u seriji Revenge. Da reboot ove serije bude zabavan će se potruditi Joshua Safran, Josh Schwartz Stephanie Savage čiji je zadatak da pišu skriptu za seriju.

Comments