Ako ste žena u tridesetim, računa se da iza sebe imate izgrađenu karijeru, možda i porodicu, ali svakako da imate izgrađen dobar stil. Iza vas su godine eksperimentisanja sa modom i izgledom, isprobale ste sve moguće stilove, boje kose i načine šminkanja i sada napokon znate šta je za vas, šta ste zaista vi i u čemu se najbolje osećate. I to je tako olakšavajuće! Naravno da i dalje pratite modne trendove, ali sada znate tačno kako ćete to uklopiti u svoj garderober, ali i svoju ličnost i više nema potrebe da “lutate”.

Doba sramežljivosti i manjka samopouzdanja je daleko iza vas i vi ćete ponosno i samouvereno poneti otmene, ali zavodljive kombinacije poput elegantnih košulja sa dubokim, ali “ukusnim” dekolteom. U kombinaciji sa modernim pantalonama visokog struka bićete atraktivna i moderna poslovna žena od stila. Vi znate da dress kod i te kako može da bude originalan, zanimljiv i drugačiji i rado birate da se istaknete u “moru” dosadnih, sivih odela i kompleta.

dekolte Kombinacije koje OBOŽAVAJU žene u tridesetim

U tridesetim znate da su elegancija i ženstvenost lepe, naročito kada se kombinuju sa modernim i upadljivim komadima garderobe kao što su duge suknje nežnih svilenih materijala. Uz ovakav komad odeće kombinujete omiljene salonke i najjednostavniju bluzu jer znate da je manje više i da čak u ovako svedenom izdanju izgledate savršeno!

duga suknja Kombinacije koje OBOŽAVAJU žene u tridesetim
Comments