Uvek kad dođe avgust, svi nestrpljivo čekamo da saznamo ko će odneti čuvenog moonmana na MTV Video Music Awards.

Od fantastičnih artista koji su nominovani ove godine u nekoliko kategorija, neki od njih poput Shawn Mendesa, Camile Cabello, Taylor Swift, Lizzo, Lil Nas X, Rosalie, Jonas Brothersa, Missy Elliott i nastupaju. Mi želimo da se osvrnemo na neke od najlegendarnijih nastupa ove čuvene dodele nagrada. S obzirom da su na bini bile do sada neke od najvećih zvezda ikad, ne možemo da ne izdvojimo nekoliko nastupa zbog kojih smo vrištali pred ekranima, što od uzbuđenja, to ponekad i od šoka.

Mi ti izdvajamo naših deset najboljih nastupa sa ove dodele dok strpljivo čekamo 27. avgust da vidimo ko će odneti tu čuvenu nagradu za video godine.

Madonna – Vogue (1990)

I dan danas postoji određena doza oduševljenja kada iznova gledamo Madonnin nastup sa Video Music Awards iz 1990. godine. Nastup za ovu legendarnu pesmu je ostavio sve prisutne, ali i one kraj malih ekrana bez daha, a Madonna je opravdala svoju Video Vanguard nagradu koju je dobila par godina ranije.

Michael Jackson – MEDLEY (1995)

Gde je kraljica pop muzike, tu je i kralj. Petnaest minuta nastupa najvećih hitova kralja pop muzike Michael Jacksona na dodeli 1995. godine je sve što nam je bilo potrebno da bi ovaj nastup bio uvrstan kao jedan od legendarnijih nastupa.

Britney Spears – I’m A Slave 4 U (2001)

Ko se seća kada je Britney Spears premijerno izvela pesmu I’m A Slave 4 U koja je najavila njen treći studijski album Britney i prošetala VMA binom sa žutom zmijom po imenu Banana na sceni casually? Ovo je bez ikakve konkurencije jedan od najboljih nastupa ove dodele nagrada ikad, te nas i osamnaest godina kasnije iznova sa istom količinom oduševljava.

BEYONCE – LEMONADE MEDLEY (2016)

There are no words for Beyoncé's killer VMA performance

Posted by MTV on Недеља, 28. август 2016.

Beyonce je 2016. godine na dodeli nagrada sve prisutne šokirala sa svojim performansom hitova sa njenog albuma LEMONADE. Od razbijanja ekrana bejzbol palicom, preko zahtevne koreografija, pa do šetanja u bundi po sceni, ona je jednostavno još jednom sve ostavila bez daha.

Lady Gaga – Paparazzi (2009)

Prvi nastup Lady Gage na MTV dodeli nagrada je odmah ušao u knjigu sa još nekoliko kao jedan od najboljih ikad. Od live pevanja, preko krvarenja, zahtevne koreografije i izvođenja njene hit pesme Paparazzi ova pevačica je obezbedila sebi s ovim nastupom tonu novog talasa fanova.

Comments