Rihanna – HITS MEDLEY (2016)

Rihanna je 2016. godine bila nosioc Video Vanguard nagrade, a njen vid nastupa se sastojao iz nekoliko delova. U toku večeri je nastupala više puta, a izvela je neke od najvećih hitova u svojoj karijeri. Od fantastičnih odevnih kombinacija preko izbora pesama koje svi volimo, pa sve do live vokala od kojih smo se ježili od uzbuđenja.

Jennifer Lopez – HITS MEDLEY (2018)

Gde Jennifer Lopez stane na scenu, tu je dobar show zagarantovan. Povodom primanja Video Vanguard nagrade 2018. godine, ova pevačica je izvela neke od svojih najvećih hitova u karijeri obučena ekstravagantno u Versace kostime i još jednom dokazala da je jedna od najvećih zvezda svetske muzičke industrije.

Taylor Swift – You Belong With Me (2009)

Taylor Swift koja peva uživo iz metroa u New Yorku sa dodele nagrada iz 2009. godine je ujedno i prvi nastup ove pevačice na ovoj dodeli, godina kada je odnela svoj prvi VMA (svi se sećamo skandaloznog momenta kada je Kanye West joj oteo na bini mikrofon) je ujedno jedan i od najlepših nastupa sa ove dodele. A i volimo old school country Taylor. 

Madonna, Britney Spears, Christina Aguilera, Missy Elliott – Like A Virgin/Hollywood/Work it (2003)

Ta divna 2003. godina je bila odlična muzički, a ko može da zaboravi sada već legendarni poljubac Madonne Britney Spears? Toliko je bio bitan momenat na televiziji, da su ljudi potpuno zaboravili da je ova pevačica poljubila i Christinu Aguileru, što kamera nije naravno snimila. Ne znamo šta se desilo na bini, izveden je neki medley, svi su izgledali cool, đuskali su, proveli se... It was a hot mess. And we loved it.

P!nk – Sober (2009)

Mnogo volimo kad P!nk izvodi akrobacije po celoj areni, a debi je bio definitivno na dodeli 2009. godine. Pevajući svoju baladu Sober nas je sve ostavila bez daha kada je visila sa plafona i plesala sa plesačem u zahtevnoj akrobatskoj koreografiji. Stoga je ovo i dan danas jedan od najboljih nastupa sa ove dodele nagrada.

Comments