Ariana Grande, Nicki Minaj, Jessie J – Break Free/Anaconda/Bang Bang (2014)

Tri zvezde kao što su Ariana Grande, Nicki Minaj Jessie J su 2014. sarađivale po prvi put zajedno na pesmi Bang Bang, a taj momenat je okovečen na MTV VMA sceni. Prva je počela Ariana koja je pevala svoj hit Break Free, pa je nastavila Nicki Minaj sa Anacondom, da bi na kraju im se pridružila Jessie J kako bi sve tri zajedno izvele njihovu saradnju. Jedan ozbiljan nastup za otvaranje showa.

Kanye West – Runaway (2010)

Kanye West je 2010. godine izveo premijerno svoju pesmu Runaway baš na MTV bini i tako zatvorio te godine dodelu. O tom nastupu se i dan danas priča, a i najviše volimo tu eru Kanyea, kada je bio umetnički najviše kreativno nastrojen i pravi zaista fantastičnu muziku.

Ariana Grande – God is a woman (2018)

Ariana Grande je 2018. godine našla se na bini VMA gde je izvodila svoju hit numeru God is a woman, a na bini pored nje su se našle i njena majka i baka kao i mnoge žene iz njene familije. Zahtevni vokali uz koreografiju i imitaciju tajne večere je ono što je doprinelo da ovaj nastup bude fantastičan.

Mariah Carey – Shake it Off & We Belong Together (2005)

2005. je bila veoma uspešna godina za Mariah Carey, koja je imala dva broj jedan singla, a čak je i samu sebe sprečila da dobije još jedan broj jedan hit na Billboard Hot 100. Sve je na kraju dobilo jednu lepu odu albumu The Emancipation of Mimi na bini MTV dodele nagrada.

Janet Jackson – That’s The Way Love Goes & If (1993)

Janet Jackson je još jedna od legendarnih pevačica koja se našla na bini MTVja. Izvela je svoja dva hita That’s The Way Love Goes If, gde je imala veoma interesantnu koreografiju, ali isto tako je pokupila sve aplauze i sipmatije publike za svoju performans.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/ourlifestylechoices

Jovan

 

Comments