#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Reakcije i komplimenti pre, tokom i posle seksa

Reakcije i komplimenti pre, tokom i posle seksa

1/2

Jednom je jedan iskusan tip rekao da prvi put sa nekim u krevetu treba da bude kao direktan prenos sa dvoje komentatora. Prilično tačno, ali ne shvatajte sve bukvalno. Nije potrebno da se komentariše svaki potez i nije obavezna verbalizacija.

Ali ako ste potpuno tihi i nemate nikakve komentare, ne dajete nikakve instrukcije i ne upućujete nikakve komplimente, onda ste prosto seksualno nevaspitani. Niko ne voli da pokušava naslepo i da pretpostavlja da vam se možda dopada to što se dešava ili da strahuje da vam se uopšte ne dopada.

Kulturno je i poželjno osmehivati se, uzdisati i na druge neverbalne načine izražavati stepen uzbuđenja i uživanja. Ali treba i progovoriti.

Uputiti komplimente i pohvale partnerovom telu, prokomentarisati njegovo strastveno raspoloženje i artikulisati njegov uticaj na vas.

Žene vole da čuju kako su lepe i poželjne, kako vam se sviđaju njihove grudi i zadnjica, kako im je koža kao somot. Vole i kad im kažete da su baš divlje ili nežne ili vrele i vole da čuju kako uživate u njihovom uživanju.

Muškarci takođe cene komplimente, a žene ih rado upućuju njihovim ramenima, rukama, pločicama na stomaku, čvrstoj zadnjici i, naravno, njihovom ponosu. Vole da čuju kako im je čvrst, lep i ukusan i vole da vide i osete akciju kojom potkrepljujete izrečeno.

Kad ste sa nekim u krevetu, osnovna kultura je da reagujete na sve što se dešava. Intimna akcija ne trpi nedostatak reakcija. U krevetu ne treba da se suzdržavate, nego da se izražavate.

Kultura u krevetu Reakcije i komplimenti1 Reakcije i komplimenti pre, tokom i posle seksa

Ako vam se nešto ne dopada, zaustavite to i preusmerite radnju onako kako znate da će vam prijati. Ako vam se baš dopada, reagujte na svaki način, a ako vaša reakcija utiče na to da partner ubrza i pojača pokrete, onda treba da mu date jasna uputstva da radi baš onako kao maločas, jer vam to najviše prija.

Editors choice