Ovo je i zvanično modni period koji traje već nedeljama u celom svetu. Tamo gde se Nedelje moda još uvek ne održavaju, onda se pomno prate, a tamo gde su bile ili su u toku, sve oči su uprte ka onome što se dešava na pistama i oko njih. Sada nam je u fokusu Nedelja mode u Parizu koja predstavlja nove kolekcije za jesen 2017. godine, a još više street style kombinacije od kojih se može mnogo naučiti, dobiti mnogo ideja, te inspiracije čija vrednost ne može da se poredi ni sa jednom Nedeljom mode koja se održala u proteklom periodu.

Iako to često ne bude nešto što se očekuje, elegancije na ulicama Pariza, te na događajima koji su bili organizovani u prva dva dana, zaista nije manjkalo. Ovo je samo jedna od otmenih kombinacija koja izgleda sasvim damski i prefinjeno, kako se čini da mogu samo Parižanke da ponesu.

paris fashion week 1 Street Style kombinacije iz Pariza koje pružaju neograničenu inspiraciju

Jedan od trendova koji je mogao da se brzo primeti, a koji je ujedno i jedan od onih koji će obeležiti naredne sezone, jeste kombinovanje materijala i tkanina koji se inače ne bi na “prvu loptu” kombinovali u jednom autfitu.

paris fashion week 2 Street Style kombinacije iz Pariza koje pružaju neograničenu inspiraciju

Ne samo tkanine, već i kombinovanje nekih sličnih dezena, na više komada, poput kariranog, očigledno je bila jedna od odluka pariskih devojaka.

paris fashion week 3 Street Style kombinacije iz Pariza koje pružaju neograničenu inspiraciju

Ako te je čudo trend nošenja čarapa na sandale, koji se realtivno skoro pojavio, odnosno, povratio iz nekih davnih godina, često je mogao da se vidi u prva dva dana održavanja Nedelje mode u ovom gradu, koja je ujedno i jedna od najpraćenijih.

paris fashion week 4 Street Style kombinacije iz Pariza koje pružaju neograničenu inspiraciju
Comments