5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

U trendu je originalan nakit kao izraz individualnosti – evo gde možeš da ga nabaviš!

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

#musthave aksesoar za leto u stilu Grace Kelly

#weekendescape: Sve što ti je potrebno za romantičan piknik u francuskom stilu

#travelinspo: Nove destinacije koje će tek postati pravi hit!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

3 frizure za maturu koje možeš napraviti sama!

Male beauty tajne: Kako da skineš čak i “tešku” šminku – za samo jedan minut!

1/2

Generalno, svi u nekom momentu volimo da se odjavimo i da gledamo nakon napornog dana dobar sitkom ne bismo li se malo iskulirali i nasmejali.

Posle toliko sitkoma koje godinama unazad gledamo i na koje se rado vraćamo kako bismo se smejali i uživali ponovo u njima, mi smo se odlučili da izdvojimo samo pet koji će uvek biti timeless, kako bismo ti možda dali ideju šta da gledaš u toku predstojećeg leta dok su tvoje omiljene serije na pauzi.

THE NANNY

View this post on Instagram

#thenanny

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Ma ko ne voli da gleda Fran Drescher u ulozi Fran Fine aka ultimativne THE NANNY!? Jedan od najboljih sitkoma ikad snimljenih će vas iznova nasmejati sa svojih šest sezona. Prva sezona je počela emitovanje još 1993. godine, a uživali smo u njenim pustolovinama i veoma modernizovanim vaspitanjem dece u pomalo uštogljenoj britanskoj porodici. Serija je kasnije dobila spin off gde je Fran isto imala glavnu ulogu, ali je spin off zaživeo samo dve sezone. Trenutno je u procesu reboot serije, oko kog se pregovara poslednje dve godine, a fanovi ove serije se iskreno nadaju da ćemo uskoro dobiti tačnije i preciznije informacije kako bismo ponovo uživali u fantastičnim pustolovinama ove dadilje.

How I Met Your Mother

View this post on Instagram

@howimetyourmotherthefanpage

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Svi smo čekali strpljivo devet sezona da napokon upoznamo majku iz How I Met Your Mother, ali je većina fanova ovog sitkoma ostala pomalo razočarana nakon što je deveta sezona zbrzana i majku smo gledali samo tu sezonu i to ne onako kako smo se nadali. Svi smo pratili avanture Teda, Marshalla, Lily, Robin Barneya na prilično jasnoj putanji – kako je Ted upoznao njihovu majku. Smejali smo se, plakali, uživali i ostavili devet godina svog života na ovu seriju, bez imalo kajanja. Serija je čak dobila i spin-off How I Met Your Dad, ali je jedva zaživela jednu sezonu. Bilo je prerano da bi ta serija dobila željenu publiku nakon što je publika koja je pratila sitkom ostala razočarana poslednjom sezonom.

Editors choice