Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Nije lako biti bogat i slavan. Toliko ste prezauzeti i iznureni brojnim obavezama da se naprosto topite. Još ako ste u čudnom odnosu sa bivšim dečkom-siledžijom, tek onda kopnite.

Eto, na primer – Rijana (Rihanna). Požalila se jednoj radio-stanici da ne može da održi životni ritam, te da neprestano gubi kilažu. Kaže da se užasno živcira zbog toga i kuka kao ni ranije nije imala pozamašne grudi, a sada su gotovo nestale. Što je još gore, ljudi misle da je na nekoj tajnoj dijeti ili da ne jede.

“Kako ne jedem, žderem u Mekdonaldsu u tri ujutru, ne mogu da se zaustavim. Plus, jedem sladoled k’o blesava”, šišti RiRi.

Brate! Šta bih ja dao da mogu tako! Jedeš, a ono ništa! Možda zato što nisam ni bogat ni slavan, pa je svevišnji rekao: “ajd’ bar budi debeo i srećan“. Kako da budem srećan kad ne smem ništa u tri ujutru, a kamoli u Mek! Elem, evo je sličica RiRi u noćnom šopingu, pokušava da nađe najnezdraviji obrok koji će se možda zalepiti za njene barbadoske koščice.

rihanna11 Trach Up: Rihanna ne može da se ugoji

Čips, još čipsa...


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice