Will & Grace je jedan od najvoljenijih sitkoma ikada snimljenih, a pored Will Trumana Grace Adler, ipak najviše pažnje privlače Jack McFarland i jedan od najjačih TV likova ikad – Karen Walker!

Od sassy komentara, preko konstantno prisutnog pića u rukama, dijamanta na sve strane i lukuza u ogromnim količinama, provučenih kroz komediju i ekstremno piskav glas glumice Megan Mullay, ovo je dan danas jedan od najvoljenijih likova na malim ekranima, koji gledamo već jedanaest sezona i nadamo se da nikad nećemo prestati da gledamo ovaj fantastičan humor koji ima ova serija koja je pomerala granice.

Mi ti sad donosimo čak dvadeset saveta kako možeš da se inspirišeš sa likom Karen Walker kako bi poboljšala svoj život!

ODREDI PRIORITETE

https://honey-i-dont-care.tumblr.com/post/69272443107

U životu je bitno odrediti prioritete, u vidu toga šta možeš da uradiš, da pomogneš i najbitnije od svega – ŠTA PIJEMO!? Karen Walker to zna najbolje.

VODI RAČUNA O SEBI

https://fuckyeahwillandgrace.tumblr.com/post/40948376735

Jako je bitno sebe staviti na prvo mesto i voditi računa o sebi, jer apsolutno niko na ovom svetu neće vas voleti, ako ne volite samog sebe.

POŠTUJ SVE PRAZNIKE

https://fuckyeahwillandgrace.tumblr.com/post/33109526674

Noć veštica je uvek jedan od najbitnijih eventova u toku godine gde posvećuješ veliku količinu vremena na odabir kostima, gde ćeš ići sa društvom i najbitnije – TRICK OR TREAT!? Karen zna da je treat uvek bolji izbor, pogotovo ako je u vidu alkohola.

AKO VREĐAŠ NEKOGA – RADI TO SA STILOM

https://npine.tumblr.com/post/20578958506

Neko ti ozbiljno ide na živce? Gura sve tvoje granice i još se trudi da te uvredi? Pokaži mu gde je mesto u stilu uvreda level Karen Walker. Classy & sassy.

KONTROLIŠI SVOJE EMOCIJE

https://xlbloggie.tumblr.com/post/113252088501

Zaista treba da se obrati pažnja kada se pokazuju lične emocije. Od neprijatnih situacija u vidu naleta emocija Karen jednostavno pobegne, jer nije ni vreme ni mesto za otvoriti svoje srce.

BUDI SVESNA SEBE I SVOJIH MOGUĆNOSTI

https://npine.tumblr.com/post/12682225027

Budi uvek svesna za šta si sve sposobna i šta sve možeš da uradiš i poštuj svoju poziciju na koju si došla svojim teškim radom. Nije kao da je Karen teško radila, ali svakako je na visokom društvenom glasu.

NE ŽALI ZA BIVŠIM LJUBAVIMA, SAMO ZA SVOJIM POSTUPCIMA

https://eskaypism.tumblr.com/post/119833140974/cersei-lannister-tbh

Bila si u vezi? Nije se srećno završilo? Protraćila si svoje vreme, ljubav i novac? Zažali za tim postupcima samo malo, nikad za muškarcem.

BUDI UPRAVU!

https://npine.tumblr.com/post/9369544157

Veruješ u ono što govoriš? Sigurna si u ono što pričaš? Drži se toga, i ne odustaj od toga nijedne sekunde, čak i kada su svi argumenti protiv tebe.

ZABAVA JE BITNA

https://fuckyeahwillandgrace.tumblr.com/post/6567142834/it-really-does

Odvojiti vreme za društvo i provod i dobru zabavu je jako teško kada radiš i kada imaš gomilu obaveza, ali tu je uvek alkohol da te opusti i da te natera da se provedeš makar malo.

BORI SE ZA JEDNAKA PRAVA

https://npine.tumblr.com/post/9451328549

Nemojmo se lagati, svima treba barem jedan gej drug ili drugarica. Život ti postane zabavniji i sigurno ćeš voditi bolje brigu o sebi pored tako prijatnog i divnog društva.

Comments