10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Kada je prvi put počela sa emitovanjem, serija “Prison break” ili kako je nama bila poznata “Bekstvo iz zatvora”, doživela je veliki uspeh kako u svetu, tako i kod nas. Ne znam kako ste vi, ali ja sam svaku epizodu gledala “sa ivice kauča”, skakala, ustajala, prekrivala oči uz onu čuvenu “Ne, ne, ne mogu ja ovo da gledam!”, i onda bacala daljinac svaki put kada bi se pojavila odjavna špica.

Kada se serija “Bekstvo iz zatvora” završila nakon četiri sezone u maju 2009, imala sam utisak da je priča o Majklu (Ventvort Miler) i Linkolnu Skofildu (Dominik Pursel) došla do svog kraja, iako mi se taj kraj, kao i mnogim gledaocima i nije baš dopao. Zašto? Pa, ono što je počelo kao složena misija oslobađanja Linkolna iz zatvora, završilo se sa otkrićem da je Majkl poginuo.

Fanovi nikad nisu očekivali da će imati priliku da se vrate ovoj priči, pa opet evo nas osam godina kasnije i TV FOX se uveliko sprema da nam braću Skofild vrati u živote!

(Pauza da dođete k’ sebi, meni je bila potrebna!)

Da li je i ako jeste, zašto je Majkl lažirao svoju smrt? Ovo je očigledno glavna misterija nove, 5. sezone serije koju će Linkoln probati da reši! Do sada, Majkl je bio taj koji je imao plan, a sve drugo je bilo pod znakom pitanja. Sada će se uloge očigledno zameniti.

Nova sezona je dobila i novo, odgovarajuće ime “Prison Break: Resurrection”, a u nastavku vam otkrivam 4 razloga zašto je morate pratiti! 

1. Jer ko se nije zaljubio u Ventvorta Milera aka. Majkla Skofilda?

Glavni glumac serije je sam po sebi dovoljan razlog da se “nacrtamo” ispred malih ekrana! Samo pogledajte taj prodoran pogled i osmeh!

Ali čak iako stavimo na stranu koliko je Majkl Skofild zgodan, njegov lik  je misteriozan, domišljat, inteligentan i komplikovan – san svake žene! Prosto moramo da znamo kako se i da li se promenio za sve ove godine!

PB Return 03 Wentworth Singles Jail 1303 f 1  hires2 Za tvoju #MustWatch listu: 4 razloga zašto ćemo pratiti povratak serije Bekstvo iz zatvora

PRISON BREAK: Cr: Mathieu Young / FOX. © 2017 FOX Broadcasting Co.

Editors choice