5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Kada je prvi put počela sa emitovanjem, serija “Prison break” ili kako je nama bila poznata “Bekstvo iz zatvora”, doživela je veliki uspeh kako u svetu, tako i kod nas. Ne znam kako ste vi, ali ja sam svaku epizodu gledala “sa ivice kauča”, skakala, ustajala, prekrivala oči uz onu čuvenu “Ne, ne, ne mogu ja ovo da gledam!”, i onda bacala daljinac svaki put kada bi se pojavila odjavna špica.

Kada se serija “Bekstvo iz zatvora” završila nakon četiri sezone u maju 2009, imala sam utisak da je priča o Majklu (Ventvort Miler) i Linkolnu Skofildu (Dominik Pursel) došla do svog kraja, iako mi se taj kraj, kao i mnogim gledaocima i nije baš dopao. Zašto? Pa, ono što je počelo kao složena misija oslobađanja Linkolna iz zatvora, završilo se sa otkrićem da je Majkl poginuo.

Fanovi nikad nisu očekivali da će imati priliku da se vrate ovoj priči, pa opet evo nas osam godina kasnije i TV FOX se uveliko sprema da nam braću Skofild vrati u živote!

(Pauza da dođete k’ sebi, meni je bila potrebna!)

Da li je i ako jeste, zašto je Majkl lažirao svoju smrt? Ovo je očigledno glavna misterija nove, 5. sezone serije koju će Linkoln probati da reši! Do sada, Majkl je bio taj koji je imao plan, a sve drugo je bilo pod znakom pitanja. Sada će se uloge očigledno zameniti.

Nova sezona je dobila i novo, odgovarajuće ime “Prison Break: Resurrection”, a u nastavku vam otkrivam 4 razloga zašto je morate pratiti! 

1. Jer ko se nije zaljubio u Ventvorta Milera aka. Majkla Skofilda?

Glavni glumac serije je sam po sebi dovoljan razlog da se “nacrtamo” ispred malih ekrana! Samo pogledajte taj prodoran pogled i osmeh!

Ali čak iako stavimo na stranu koliko je Majkl Skofild zgodan, njegov lik  je misteriozan, domišljat, inteligentan i komplikovan – san svake žene! Prosto moramo da znamo kako se i da li se promenio za sve ove godine!

PB Return 03 Wentworth Singles Jail 1303 f 1  hires2 Za tvoju #MustWatch listu: 4 razloga zašto ćemo pratiti povratak serije Bekstvo iz zatvora

PRISON BREAK: Cr: Mathieu Young / FOX. © 2017 FOX Broadcasting Co.

Editors choice