Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Najnovija serija pod nazivom Rat svetova uskoro počinje emitovanje kod nas na televiziji FOX, već 31. oktobra, a po onome što do sada znamo izgleda izuzetno zanimljivo.

WAR OF THE WORLDS JB DAY10 048 e1570194540184 Zašto treba da gledaš seriju Rat svetova?

Astronomi su otkrili prenos iz druge galaksije i to je neoboriv dokaz o postojanju vanzemaljskog života. Stanovništvo širom sveta zadržava dah, čekajući sledeći kontakt, a ono što ne znaju je da neće morati još dugo da čekaju. Kroz nekoliko dana, ceo ljudski rod je skoro pa istrebljen u jednom jedinom napadu. Oni koji su preživeli ovaj napad su ostali na maltene opustošenoj planeti.

Vanzemaljci love i ubijaju one koji su preživeli, dok oni koji su ostali živi postavljaju samo jedno pitanje – ko su njihovi napadači i zašto su se fokusirali da ih sve pobiju? Emotivna, vizuelno predivna serija kroz savršen spoj drame i naučne fantastike čine ovu seriju jednom od najsvežijih na televiziji trenutno.

Priča o običnim ljudima u neobičnim situacijama, ali oni su ipak i više od žrtvi brutalnog rata. Ono što će se vremenom otkriti je da iznenadni i okrutni napad vanzemaljaca na zemlju nije bio proizvoljan, već se sudbina planete zemlje nalazi u njihovim rukama.

Radnja je smeštena u sadašnjost Evrope. Rat svetova je višeslojna serija koju je napisao Howard Overman. On je do sada bio nagrađivan BAFTA nagradom, dok je priča kreirana po knjizi H.G. Wellsa. 

Izvršni producenti serije su Johnny Capps, Juliam Murphy kao i Howard koji je doprineo kreiranju kompletnog šoua.

Editors choice