Glasine su kružile još krajem 2011. godine, ali s obzirom na to koliko je frontmen Stiven Tajler (Steven Tyler) bio zauzet, mnogi su sumnjali da će bend ispuniti očekivanja. Uprkos brojnim turnejama, emisijama i sličnim poslovima sa strane, članovi grupe Aerosmith potvrđuju da možemo očekivati nov album u prvoj polovini 2012. godine.

Pevač ove grupe je iskazao veliko zadovoljstvo zbog ponovnog vraćanja u studio i svemu što rad na novom albumu prati: od pisanja pesama do vraćanja starom, dobrom zvuku kakav se od Aerosmith-a i očekuje. Iako se i dalje ne zna kakav će naslov nositi album, ako Stiven kaže da ćemo na njemu čuti dobro prepoznatljiv stil ovog benda, sigurno nećemo sumnjati u njegovu reč.


Tamara Popović voli lepršavu poeziju koliko i strogu nauku, sjaj umetnosti koliko i čari svakidašnjice. Uvek na pola puta između konkretnog i apstraktnog, ne podnosi ekstremizam ni isključivost u bilo kom smislu. Uvek ima nešto da doda, što ume mnogima da oteža život, između ostalog i njoj samoj.

Editors choice