Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Avon: Outspoken Intense by Fergie

Avon: Outspoken Intense by Fergie

Kažu da žena koja ne nosi parfem nema budućnost. Jedan od najpopularnijih kozmetičkih brendova kod nas, Avon, je predstavio svoju novu mirisnu notu čije je zaštitno lice pevačica Fergie, koja i poručuje: “Vladaj svakim trenutkom svog života.

Posle spektakularnog uspeha mirisa Outspoken koji je ove godine osvojio nagradu za najbolji novitet godine u kategoriji celebrity parfema prestižne Fondacije Parfema Fifi, kompanija Avon i Fergie predstavljaju novu, još uzbudljiviju verziju ovog parferma pod nazivom Outspoken Intense kojom Fergie želi da dočara adrenalin koji oseća pre nego što izađe na pozornicu. Outspoken Intense je cvetno voćni parfem koji sadrži egzotične note starfruit-a, kumkuata, kupine, passion flower-a i senzualnih mošusa.

“Nama ženama je izuzetno važno da ostanemo dosledne sebi i svojim uverenjima, ne samo da kažemo ono što mislimo, već i da zauzmemo centralno mesto i preuzmemo kontrolu”, kaže Fergie povodom svog drugog mirisa koji predstavlja u saradnji sa kompanijom Avon, kompanije je koja već 125 godina posvećena ženama i njihovom osnaživanju.

Outpoken Intense objedinjuje primamljive note sočne borovnice, egzotičnog starfruit-a, slatkog kumkuata. bujne ljubičaste pasiflore, gardenije i cveta pomorandže. Bazu čine senzualni mošusi, beli ćilibar i plavi kedar.

“Neverovatno sam se zabavljala dok smo razvijali i lansirali moj prvi miris za Avon i zbog toga sam u svoj drugi miris želela da dodam malo više oštrine, kaže Fergie. Outspoken Intense je provokativna kombinacija seksi samopouzdanja i smele ženstvenosti koja najbolje opisuje uzbuđenje koje osećate kada ste na sceni. Taj osećaj pun neverovatnog naboja je jednostavno neponovljiv.”

Pored spomenutih kanala komunikacije, Avon je za Outspoken Intense kampanju lokalizovao aplikaciju gde u realnom vremenu korisnici mogu da pitem svog mikrofona iskažu svoje mišljenje o Avon parfemu. Više detalja možete videti na sajtu aplikacije.

Editors choice