Zavodljiva glumica Megan Foks (Megan Fox) je zaštitno lice novog parfema “Avon Instinct”. Ona je jedna od najpoželjnijih žena sveta, a o “Avon Instinct”-u kaže: “Miris za ženu koja je lepa jer nosi samouvereno svoj seksepil. To je osećaj koji zaista ohrabruje”. Takav miris, koji odiše zavodljivošću i strašću, za specijalne prilike i noćne izlaske, možete naručiti preko Avon brošure za 2,290 RSD.

Egyptian Secrets mask Avon: Proizvodi za jesen

Egyptian Secrets mask

Avon “Ultra Color” je nova kolekcija ruževa za usne, u čak 35 nijansi, od kojih je najpopularnija “Lava Love”, jer izgleda da ništa ne može nadmašiti izgled jarko crvenih usana. Karmin koji u Avon brošuri reklamira Irina Šaik, a preporučuje ga make-up ekspert Milica Jevtić, možete imati i vi za 269 RSD.

Egyptian Secrets cream Avon: Proizvodi za jesen

Egyptian Secrets cream

Toplinu i osećaj nege kakvu su dobijale samo egipatske kraljice možete sebi priuštiti uz Avon “Egyptian Secrets Planet Spa” kolekcijuMaska za lice ili krema za ruke i noge po ceni od 299 RSD.

tory strawberry Avon: Proizvodi za jesen

Tory Strawberry

Aksesoar za različite prilike, koji je hit već celo leto jer unosi vedrinu u odevne kombinacije i košta samo 849 RSD je ogrilica “Tory Strawberry”.

 

Editors choice