Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Carnex šunka za one koje volite : Milan Kalinić pripremao CARNEX doručak

Carnex šunka za one koje volite : Milan Kalinić pripremao CARNEX doručak

Beograd, 2. oktobar 2014 – Milan Kalinić, glumac i voditelj, zajedno sa predstavnicima medija, pod kuhinjskom palicom Carnexovog kuvarskog tima, pripremao je doručak uz osnovni sastojak „Carnex šunke za one koje volite“. Na druženju sa medijima, Milan Kalinić je davao svoje kulinarske savete, dok su predstavnici medija pokazali da nije potrebno mnogo vremena za pripremu kreativanog doručka za one koje volite.

Carnex doručak Carnex šunka za one koje volite : Milan Kalinić pripremao CARNEX doručak

Stručnjaci govore da je doručak najvažniji obrok u toku dana. Zato se i ja trudim da doručkujem ili makar pripremim doručak za one koje volim” – istakao je Milan Kalinić, glumac i voditelj.

Carnex doručak3 Carnex šunka za one koje volite : Milan Kalinić pripremao CARNEX doručak

Za doručak, kada se pripremaju sendviči, meze, pizze, salate ili neke druge slane poslastice, šunke su u većini domova neizostavan sastojak. Ponuda šunki na srpskom tržištu tradicionalno bogata, a među vodećim proizvođačima dominira kompanija Carnex, članica MK Group, koja je lider u proizvodnji prerađevina od mesa u Srbiji punih pedeset godina.

Carnex Carnex šunka za one koje volite : Milan Kalinić pripremao CARNEX doručak Carnex doručak4 Carnex šunka za one koje volite : Milan Kalinić pripremao CARNEX doručak

 

Carnex šunke kreirane su od pažljivo odabranih i obrađenih komada najkvalitenijeg  mesa sa domaćih farmi. Prirodnog su i blagog ukusa, usklađene arome i ne sadrže veštačke boje.Za sve one koji spadaju u grupu ljudi sa netolerancijom na laktozu, možemo ih obradovati sa podatkom da Carnex šunke ne sadrže laktozu.Ujedno, za idealno izbalansiran obrok, sa niskim nivoom masti i visokim proteinskim vrednostima tu je Carnex Stišnjena šunka sadrži samo 2%  masti,  kao i Delikates kare koji sadrži manje od 1,8% masnoće.

 

Editors choice