Ed Širan (Ed Sheeran) objavio je spot za još jedan singl sa svog debi albuma “+”. U pitanju je pesma pod naslovom “Give Me Love” koja ujedno predstavlja i njegov poslednji singl i video sa ovog albuma. U glavnoj ulozi pojavljuje se australijska manekenka Izabel Lukas (Isabel Lucas), koja se sjajno uklopila u veoma interesantnu radnju spota.

Slika 1 Ed Ed Sheeran objavio novi spot

Prelepa Izabel Lukas

Ed Širan je još jedna nova britanska zvezda, koja poseduje ogroman talenat i grabi da osvoji svetsku muzičku scenu. Svojim albumom prvencem postigao je vrtoglav uspeh, pa se tako nedeljama nalazio na samom vrhu britanske top-liste. Pored solo numera, Ed je ostvario i dve saradnje sa pop zvezdama – momcima iz benda One Direction napisao je pesmu “Little Things”, a sa Tejlor Svift (Taylor Swift) snimio je duet “Everything Has Changed”. Iako je tek na samom početku, svojim vokalnim sposobnostima već uveliko osvoja srca mnogih devojaka širom sveta.

Uživajte u ovoj laganoj numeri i interesantom spotu.

Izvor fotografije: andpop.com


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice