Tradicionalna izložba studentskih radova, pod nazivom „Kreativni marketing – moć fotografije“ biće otvorena u petak, 17. januara, u 18 časova u UŠĆE Shopping Centru i biće dostupna za sve posetioce tog i narednog dana.

Studenti Fakulteta za evropski biznis i marketing odabrali su fotografije studenata Nove Akademije Umetnosti i na osnovu njih napravili reklame za domaće i internacionalne kompanije, a sve to pomoću inovativnih slogana i apela. U okviru postavke biće prikazani radovi iz različitih oblasti, kao što su kultura, sport, nauka, muzika, film, turizam, kozmetička industrija, automobilska industrija. Kreativni radovi izražavaju stav mlade generacije o srpskim brendovima i internacionalnim kompanijama na inovativan i kreativan način.

Celokupnom projektu, koji se osmi put realizuje, pridružili su se i učenici gimnazija, srednjih škola i stranih škola iz Srbije, pripremivši radove u kojima su njihove škole predstavljene putem marketinga obrazovno-naučnih institucija.

Radovi 3 Izložba Kreativni marketing   moć fotografije

Nagrade autorima najboljih radova uručiće prof. dr Leposava Zečević, dekan Fakulteta za evropski biznis i marketing, a otvaranju će, osim predstavnika medija, kulturnih i obrazovnih institucija i velikih domaćih kompanija, prisustvovati i druge poznate ličnosti među kojima su Ana Stanić, pevačica, Marko Kon, pevač, i Ognjen Amidžić, voditelj.

Najbolje radove prikazane na izložbi odabrao je u žiri u sastavu Maja Ćirić, Merdedes Benz, Ivana Jovanović, Loreal, Marija Lukić, Eco Srbija, Nikola Baroli, Oriflame, kao i profesori sa Fakulteta za evropski biznis i marketing i Nove Akademije Umetnosti.

Editors choice