Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Između dve vatre

Između dve vatre

Trenutno sam u vezi. Duga veza je u pitanju. Srećna sam, i nisam srećna. U nekim trenucima mislim da je ovo što imam meni potrebno, a sa druge strane, hoću još. Nešto fali u našoj priči. Postoji ta praznina, koja se “napuni” s vremena na vreme. Ja sam emotivac, volim romantiku, volim da budem voljena, a on… Hladnokrvna stoka. Nekad ne znam na čemu sam sa njim. Ali taj osećaj kad sam pored njega, dugo nisam osetila. A sa druge strane, kad nisam sa njim, nekako mi je svejedno. Veoma čudna situacija. Bar za mene, jer nikad do sada nisam imala nešto slično ovoj vezi.

Nije to sad bitno. Nego, pojavio se neki drugi. Ne, nisam ga prevarila, ne radim takve stvari. Ali pojavio se dečko, mislim, nije se bukvalno pojavio, jer ga znam dugo, i iako sam oduvek znala da mu se sviđam, nikad ništa nije bilo. Ne znam zašto. E taj drugi… On je tako jednostavan. Zna šta hoće, prema meni je savršen. Ta pažnja, te reči, sitnice, način ophođenja prema meni, itd. Tako je savršen. To je ono što meni treba. Žensko sam, koliko god da ne pokazujem emocije, ali pažnja mi treba.

g2 Između dve vatre

Samo mi malo treba da budem srećna sa tobom

Moj problem je to što mi je sa dečkom super, ali fali pažnja. To me ubija, samo to da ima, i bilo bi savršeno. A ovaj drugi, on je poseban. Ali ne privlači me na taj način, samo me trenutno privlači, jer mi fali ta pažnja i ta ljubav. A šta ću, volim to.

Zbunjena sam jako, ne znam šta da radim. Bez obzira na ovog drugog, ne znam šta da radim. Moguće da se previše opterećujem, ali fale mi reči, pažnja, taj osećaj zaljubljenosti… Nedostaje mi. Eh, da mogu da se vratim par godina unazad, da se vratim u vreme ljubavi, samo na jedan dan, da “napunim” baterije.

Izvori fotografija: mytinyphone.com, tatianaaugusto18.blogspot.com


Zvončica je jedna mala plava koja je previše emotivna.

Editors choice