Kako biste bile lepe i u trendu, pogledajte frizure koje vam predstvljamo. Isprobajte onu koja vam se najviše dopada i blistajte i na snegu!

Punđice

nikada ne izlazi iz mode Jednostavne, a lepe frizure

Ovakva frizura je uvek u modi!

U trendu je nehajna punđa. Na reviji Šanela (Chanel) u punđu su ubačene ukosnice sa perlicama kako bi se postigao elegantniji izgled. I na reviji modne kuće Dior modeli su imali sličnu frizuru, samo bez detalja.

biseri odredjuju eleganciju1 Jednostavne, a lepe frizure

Biseri za elegantniji izgled...

Visok rep

visoki konjski rep koji svako moze napraviti Jednostavne, a lepe frizure

Jednostavno, a efektno!

Nikada ne izlazi iz mode, a najlepše izgleda kada je savršeno isfeniran i vezan visoko. Меđutim, i nehajno vezan rep je ove zime u trendu. Vi izaberite onaj koji vam najlepše stoji.

razbaruseno natapirano u trendu Jednostavne, a lepe frizure

Visoki ili niski rep - odaberite onaj koji vam bolje stoji!

Romatične frizure

par poteza figarom crveni karmin i spremni ste za izlazak Jednostavne, a lepe frizure

Nekoliko poteza figarom, crveni karmin i spremne ste za izlazak...

Uškuškanost u toplini doma i romantika dok sneg napolju pada, prve su asocijacije na zimu. Zato su vam ove sezone neophodni romantični uvojci! Nekoliko pramenova uvijte figarom ili jednostavno vežite nakvašenu kosu u puđu pred spavanje i sutradan je samo malo oblikujte. Ko bi rekao da takve frizure mogu biti tako jednostavne?

pundjica pred spavanje pravi ovakvu frizuru Jednostavne, a lepe frizure

Zaspite s punđom, probudite se s frizurom!


Tamara Jovanović voli Njujork, palačinke sa nutelom i plazmom, Gossip Girl, parfeme, umetničke fotografije, knjige, citate, ljude bez predrasuda sa dobrim manirima. Hedonista. Autorka je bloga Gossiphoneyxoxo. Voli citat “Style is an expression of individualism mixed with charisma.”

Editors choice