Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Kad je baka srela urbanog muškarca

Kad je baka srela urbanog muškarca

U lounge baru “Gallo Nero“ u utorak 1. novembra održana je prezentacija novih kolekcija dve mlade i perspektivne dizajnerke, Ljiljane Adamov i Lade Dragović. U prijatnoj i opuštenoj atmosferi, uz prisustvo većeg broja medija, devojke su na šarmantan način predstavile svoje modele.

Ljiljana Adamov prikazala je mušku kolekciju za jesen/zimu 2011-2012. Poznata po neobičnim, pomalo i avangardnim modelima, Adamovljeva i ove zime muškarca vidi kao smelog, hrabrog i slobodnog da istakne svoju individualnost. U kolekciji preovlađuju teget i crvena boja, uz provlačenje kariranog dezena i boje senfa. Krojevi su unikatni, ležerni, ne prate liniju tela i potenciraju slobodu urbanog muškarca. Inspiraciju je, kako sama kaže, tražila pre svega u svojim osećanjima, ali i pređašnjem radu, a planira da postojeću kolekciju još dodatno razradi i dopuni.

ljiljana adamov Kad je baka srela urbanog muškarca

Ljiljana Dragović smatra da je veći izazov kreirati za muskarce

Lada Dragović predstavila je žensku kolekciju “Meet My Granny“, za koju je inspiraciju pronašla u životu i stilu svoje bake, posebno se bazirajući na pedesetim i šezdesetim godinama 20. veka. Nesvakidašnji modeli odišu vintage duhom i damskim stilom, ukrašeni mašnama, perlama i čipkom. Dragovićeva ženama poručuje da uvek ostanu dosledne autentičnom stilu i ženstvenom stavu.

lada Kad je baka srela urbanog muškarca

Lada Dragović je ponosna na svoju kolekciju i bakin stil


Marko Obradović je student Fakulteta za kulturu i medije. Voli da provodi vreme sa kvalitetnim i neobičnim ljudima, ali i sam sa svojim hobijima – ples, fitnes, psihologija, parapsihologija, geografija, hortikultura… Najviše prezire laž, licemerje i nepravdu. Samo kreativan dan je ostvaren dan – parola je kojom se vodi kroz život.

Editors choice