2/3

Svetliji ten ka srednjem – zlatni bakar

Ukoliko je tvoj ten svetliji ka srednjem, sa zlatnim ili žutim podtonovima, onda su zlatni i bakarni tonovi savršena boja za tebe. Vidimo na primeru Blejk Lajvli da ovakva nijansa kose dodatno naglašava toplotu njenog tena, i čini da ona prosto sija. Kako bi se postigao ovaj izgled potrebno je više različitih nijansa i pramenova, a ne samo jedna boja.

Slika 3 1 Koja nijansa crvene boje kose odgovara baš tvom tenu?
Svetliji ten ka srednjem – jarki kesten

Bela Torn često menja boju kose, ali joj nijansa jarkog kestena, koja ima idealan balans toplih i hladnih tonova, savršeno pristaje. Naravno da ne moraš da eksperimentišeš onoliko koliko to Bela radi, zelena kosa je prilično ekstremna i samo za one baš hrabre osobe. Devojke “srednjeg” tena imaju tu sreću da im više različitih crvenih nijansi pristaje, tako da imaš tu slobodu da isprobavaš sve dok ne nađeš svoju omiljenu boju.

Slika 4 1 Koja nijansa crvene boje kose odgovara baš tvom tenu?

Preplanuli ten – trula višnja

Preplanuli ten izgleda najbolje u kombinaciji sa tamnije crvenim tonovima koji produbljuju pogled i naglašavaju oči. Trula višnja je savršena boja za sve devojke koje ne žele kosu koja ima riđe tonove u sebi, a nisu se opredelile ni za jarke nijanse.

Slika 5 1 Koja nijansa crvene boje kose odgovara baš tvom tenu?

Editors choice