Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak

Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak

Geremia Design prestavila je jedan predivan kutak koji nam je poslužio kao inspiracija za današnju šetnju kroz enterijere kakve ne možemo videti na svakom koraku. Majstori svog zadatka ovaj severnokalifornijski kutak pretočili su u pravu oazu za uživanje u kojoj je verujemo, posmatrajući fotografije, pravo zadovoljstvo živeti.

U kupatilu dominiraju drvene površine, sasvim neobično, ali zahteva i dodatno održavanje. Velika ogledala i sanitarije u beloj boji odličan su izbor.

02 06 14 dh Geremia Design 11 Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak

Dnevna soba je kutak za uživanje! Kamin je ono što ovaj deo kuće čini posebnim. Veoma širok ozidan u sivoj boji sasvim je upadljiv. Knjige se nalaze na svakom koraku.

02 06 14 dh Geremia Design 4 Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak 02 06 14 dh Geremia Design 5 Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak

Trpezarija je mala, ali udobna. U bašti ima više mesta za živanje u hrani, ali je to rezervisano samo za tople dane bez kiše. Kuhinja je veoma prostrana i prijatna. Spavaće sobe su jednostavne i bez suvišnih detalja. Voleli bismo da ostanemo u ovom kutku bar nedelju dana!

02 06 14 dh Geremia Design 8 Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak 02 06 14 dh Geremia Design 10 Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak 02 06 14 dh Geremia Design 7 Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak 02 06 14 dh Geremia Design 6 Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak 02 06 14 dh Geremia Design 3 Kuća iz snova: Kalifornijski trenutak

Jovana Katić

Editors choice