Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

La Roche-Posay: Toleriane ultra

La Roche-Posay: Toleriane ultra

Peckanje, crvenilo, zatezanje – vaša koža više ne toleriše nanošenje bilo kog proizvoda. Netolerantna ili koža sklona alergijama reaguje na mnogo spoljnih faktora koje bi inače normalno trebalo da podnosi, pa je nužno sprovesti nekoliko koraka kako biste je umirili i pružili joj svakodnevnu zaštitu. La Roche-Posay preporučuje Toleriane Ultra – intenzivnu umirujuću negu koja dugotrajno ublažava svakodnevni neprijatan osećaj kod kože sklone alergijama ili netolerantne kože.

Alergije su prekomerna reakcija tela na određene alergene pa su se tokom poslednjih nekoliko godina u svim zemljama pokazale kao prava epidemija u porastu. Česta su pojava kod osoba sa krhkom kožom i uzrokuju nadraženost, a ponekad i potkožne nepravilnosti. Intenzitet ovih ponavljajućih problema može da varira, dok prikladan tretman zavisi od vrste utvrđenog alergena. Alergija ili netolerancija kože manifestuju se osećajem bockanja, nadraženosti i peckanja. Ove pojave uzrokuju nelagodu pa se ponekad dijagnostikuju kao blaži eritem, suvoća kože ili lagano ljuštenje. Sistem odbrane netolerantne kože je slabiji od sistema odbrane normalne kože pa je zato podložniji štetnim uticajima. Jedino rešenje je izbegavanje dodira sa utvrđenim alergenima i u zavisnosti od materije koja izaziva nadraženost, odgovarajući tretman. Pored tretmana, intenzivna umirujuća nega kože može da bude efikasna u hidriranju i smanjivanju reaktivnosti osetljive kože sklone alergijama.

la roche posay La Roche Posay: Toleriane ultra

Toleriane Ultra

Toleriane Ultra je umirujuća nega koja intenzivno i dugotrajno ublažava svakodnevni neprijatni osećaj na koži sklonoj alergijama ili netolerantnoj koži. Krajnje minimalistička i sigurna formula pročišćena je od svih materija koje mogu da nadraže kožu ili da izazovu alergijsku reakciju. Revolucionarna nega pruža trenutno i dugotrajno olakšanje i obnavlja dugotrajan osećaj prijatnosti. Proizvod ne sadrži konzervanse, parfeme i emulgatore. Zahvaljujući novoj tehnologiji i hermetički zatvorenoj bočici, Toleriane Ultra može da se iskoristi u potpunosti bez kontaminacije, suvog taloga, oksidacije ili ostatka.

Toleriane Ultra namenjen je svim tipovima osetljive kože, osobama sklonim netoleranciji na uobičajenu kozmetiku, alergijama i za nadraženosti kože, kao što su crvenilo, osećaj neprijatnosti i peckanja.

Editors choice