Ljubav i veze: Stres uzrokovan prisustvom Marsa u vašem znaku, konačno će se smanjiti. Međutim, do problema će ipak doći, jer će ih uzrokovati Venera koja se nalazi u konjukciji nepogodnoj za Blizance. Mogući su periodi tuge, razočaranja i osećaja usamljenosti. Poslednje nedelje juna konačno će vas obasjati sunce, to jest Venera koja će se tada nalaziti u vašem znaku i okrenućete se pozitivnim stvarima u životu.

1f3c72d9f01edf47eba7342eb8d60b83 Mesečni horoskop za jun 2014: Blizanci

Karijera i novac: Suce će biti u znaku Blizanaca, a to je pozicija koja donosi uspeh. Postaćete autoritativniji, odlučniji i samouvereniji, dakle imaćete sve što je potrebno da sve poslove iznesete do kraja sa osmehom. Što se tiče novca obratite pažnju na sve transakcije polovinom meseca, jer može doći do komplikacija ili kašnjenja plate.

Telo i duh: Nećete baš biti u svom najboljem izdanju kada je u pitanju stanje tela i duha, energija vam definitivno ovog meseca nije na zavidnom nivou. Zbog toga obratite pažnju na stresne situacije i odmarajte se. Napunite baterije za nadolazeće leto.

Savet meseca: Držite se podalje od svega zbog čega ćete zažaliti sledeći dan, kao na primer pijanki. Odmor i opuštanje su ono što vam treba ovog meseca.

Izvor fotograafija: pinterest.com

Maja Bunčić

Editors choice