Pevač Mika (Mika) objavio je spot za prvu pesmu sa svog novog albuma “The Origin of Love”. Pesma se zove “Make You Happy”, a video-spot objavljen je na internet sajtu Vimeo. Ispod snimka Mika je napisao – “Evo prve pesme koju želim da čujete sa mog novog albuma “Make You Happy”. Ovo nije singl, već samo pesma koju volim i želim da podelim sa vama”.

Slika 1 Mika Mika objavio novi spot

“The Origin of Love” je Mikin prvi album nakon “The Boy Who Knew Too Much” iz 2009. godine

Producenti koji su radili na novom albumu su Martin Solvejg (Martin Solveig) i Vilijam Orbit (William Orbit), dok se kao saradnici navodno pominju Farel (Pharrell), Eli Goulding (Ellie Goulding) i Beni Benasi (Benny Benassi). Na Mikinom trećem studijskom albumu naći će se i nekoliko pesama na francuskom jeziku, poput numere “Elle Me Dit” koja je već objavljena. Uživajte u novom spotu za koji je Mika odabrao kratak film koji savršeno predstavlja pesmu.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

 

Editors choice