Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Modna razglednica (januar, 2013)

Modna razglednica (januar, 2013)

Zamisli veliko belo platno razvučeno po širokom zidu, jednu belu pohabanu stolicu ispred zida, koja čeka na tebe, na stočiću pored nje mali sto i na njemu polupunu čašu crvenog vina, ispred sebe devojku sa crvenim ružem u ruci kojim po čistom platnu ispisuje ove reči:

Godina 2013. je tvoja nova šansa da postaneš najbolja verzija sebe. Ne neko o kome će pričati mali ljudi, već neko ko će se istinski diviti velikim ljudima i težiti sasvim svom cilju. Neko o kome se možda neće pisati hvalospevi, pesme i bajke, ali neko ko je ispunjena osoba sam po sebi. Samo kao takav sposoban si da voliš i razumeš druge, da im pružiš delić sebe. Ostvari sve zacrtane ciljeve, ali nikada ne pogazi svoje istinske vredosti, čak i onda kada okolina od tebe traži to. Budi svoj. Budi jedinstven, budi inspiracija i jedan mali veliki svet.

Biće ponekad teško, tu i tamo spotaći ćeš se o kamen ili dva, ustani, očisti kolena uskoči u omiljene cipele, načini novi siguran korak i učini svet boljim od svega što mu drugi serviraju i nude. Svaki put kada je teško, a ti zapevaj omiljenu pesmu o ljubavi. Usudi se da zavoliš i dopusti da te zavole. Upleti se u istinske emotivne igre, neki ljudi ipak plešu tango, sačekaj ih. Toliko duguješ sebi.

Ne zaboravi na loše stvari, izvuci iz njih pouke, smatraj ih za važne životne lekcije, a svaki dan kao novu šansu da svetu ponudiš svoj maksimum i od njega isto uzmeš.

Zablistaj u svakoj misli, potezu, delu i želji.

Ovaj početak je samo tvoj i moj.

 

Untitled 15 Modna razglednica (januar, 2013)

Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

 

 

Editors choice