Nivea Nevidljivi Black & White dezodorans

Crno-bela kombinacija odavno je postala modni klasik i ove godine se može naći na modnim pistama. Nivea ima savršeni dezodorans za ovaj večni trend: Nevidljivi Black & White. Ne ostavlja žute tragove na beloj odeći, kao ni bele tragove na crnoj odeći. Pored toga možete biti potpuno bezbrižni i kada nosite odevnu kombinaciju bilo koje druge boje, jer Nivea Black & White nevidiljivi dezodorans u potpunosti štiti i odeću u boji. Naime, Nivea istraživački tim našao je efikasan način da spreči prodiranje aluminijumskih soli u tekstilna vlakna i na taj način spreči pojavu neuglednih fleka na odeći. Nivea koristi posebnu formulaciju u stvaranju dezodoransa koja rastvara aluminijumske soli u vodenoj emulziji. Ovaj svojevrsni uljani omotač sprečava prodiranje soli u tkaninu. Uz ovu tehnologiju koja štiti boje na odeći, nema boljeg mirisnog saveznika za sve one koji čuvaju svoje omiljene delove garderobe poput istinskog zaljubljenika u modu i lepe stvari.

Nivea Black & White Nevidljivi Pure dezodorans

Ne ostavlja bele tragove na koži ili odeći. Pomaže u sprečavanju nagomilavanja žutih fleka na beloj odeći, održavajući je duže belom. Pruža blagu i nevidljivu 48h zaštitu od znojenja. Bez alkohola i veštačkih boja. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži. Ima nežan miris sa negujućim notama.

Sprej 150 ml, cena 334 din

Roll-on 50 ml, cena 334 din

PicMonkey Collage11 Must Have dezodorans za Black & White modne zaljubljenike

Nivea Black & White Nevidljivi Clear dezodorans

Ne ostavlja bele tragove na koži ili odeći. Pomaže u sprečavanju nagomilavanja žutih fleka na beloj odeći, održavajući je duže belom. Pruža blagu i nevidljivu 48h zaštitu od znojenja. Bez alkohola i veštačkih boja. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži. Ima osvežavajući “Clear” miris sa elegantnim cvetnim notama.

Sprej 150 ml, cena 334 din

Roll-on 50 ml, cena 334din

Stik 40 ml, cena 334 din

PicMonkey Collage3 Must Have dezodorans za Black & White modne zaljubljenike

Nivea Men Black & White Nevidljivi Power dezodorans

Pruža blagu i nevidljivu 48h zaštitu od znojenja. Bez alkohola i veštačkih boja. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži. Ima muževan i topao drvenasti miris sa svežim notama citrusa.

Sprej 150 ml, 334 din

Roll-on 50 ml, 334 din

Stik 40 ml, cena 334 din

PicMonkey Collage21 Must Have dezodorans za Black & White modne zaljubljenike

Editors choice