Vremenom su našoj kosi sve potrebniji proizvodi posebno formulisani da bi zadovoljili potrebe kose starije strukture. Novi Gliss Hyaluron + Hair Filler, prva Gliss linija za obnavljanje koja sadrži hijaluronski kompleks, intenzivno obnavlja, čini mekom i daje volumen – za kosu koja izgleda 10 godina mlađe.

S godinama kosa gubi svoj volumen, mekoću i strukturu. Gliss Hyaluron + Hair Filler sa mikro-keratin tehnologijom i hijaluronskim preparatima deluje u tri efektna koraka kojima intenzivno regeneriše vlasi čineći ih mekim i dajući im volumen. Ova formula prodire u ćelije vlasi, popunjava strukturu unutar ostarele kose i jača vlakno vlasi. Prirodna unutrašnja jačina je obnovljena čineći da kosa ponovo izgleda zdravo.

gliss hyaluron hair filler Obnavljanje, mekoća i volumen: Za kosu koja izgleda i do deset godina mlađe

Poput preparata namenjenih isključivo obnavljanju kose, ovaj preparat je pažljivo kreiran da prema strukturi vlasi redovnom primenom daje optimalne rezultate. Šampon, balsam, balsam u spreju i intenzivne maske iz palete Gliss Hyaluron + Hair Filler formulisani su da se idealno dopunjuju u svojoj efikasnosti. Ipak glavni proizvod u liniji je serum Gliss Hyaluron + Hair Filler koji se nanosi pipetom. On intenzivno jača vlas iznutra, istovremeno čineći je mekom. Na taj način kosi daje volumen čineći da izgleda primetno obnovljena, i na pogled i na dodir. Sa sistemom nanošenja pomoću pipete, ovaj proizvod se može pojedinačno dozirati i veoma precizno primeniti. Utrljajte serum između dlanova i nanesite ga na koren i celom dužinom kose.

Editors choice