Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Obnovite kožu oko očiju

Obnovite kožu oko očiju

Absolue predstavlja samu srž Lancôme vrednosti: sinergiju luksuza i nauke u službi blistave, elegantne lepote. Tako to rade Francuzi.

Lancôme je kroz istraživanje matičnih ćelija kože i prirodnih biljnih ćelija, pronašao novu mogućnost iskazivanja raskoši – Absolue regeneration. Kreirao je izuzetno aktivne sastojke za kožu koja zrači lepotom i jedinstvenim, obnovljenim sjajem.

S obzirom na to da su oči neodvojivi deo lepote koja zrači prirodnim sjajem, Lancôme vam predstavlja koncentrat za kompletno obnavljanje kože oko očiju Absolue Yeux Precious Cells, revolucionarni proizvod za negu i optimalno obnavljanje kože.

 Absolue PC Serum Yeux INTER Obnovite kožu oko očiju

Obnavljanje mladalačkog izgleda

Lancôme laboratorije na osnovu analize grupe stručnjaka kreirale su svoj prvi koncentrat za područje oko očiju iz linije Absolue Precious Cells, čije je delovanje usmereno na ukupnu izražajnost očiju sa naglaskom na pet ključnih područja:

  • donji deo čela: sa vremenom se javljaju mimične bore i glabelarne linije. Područje oko očiju ponovo poprima odmoran izgled tek nakon opuštanja mišića.
  • luk obrve: obrve se spuštaju prema dole, a kapci postaju smežurani i opušteni. Oči izgledaju manje, uz smanjenu izražajnost.
  • slepoočnice: javljaju se tanke i razgranate mimičke bore.
  • područje ispod očiju: tamni kolutovi stvaraju sene koje umanjuju izražajnost očiju.
  • vrhovi jagodica: ispod očiju se javljaju bore, a uz nazolabijalnu se brazdu oblikuje ‘dolina suza’. Volumen jagodica takođe se smanjuje.

Multiaktivna formula, izuzetno čulno iskustvo

Kako bi udovoljio željama žena koje su u stalnoj potrazi za što blistavijim i izražajnijim izgledom, Lancôme je izumio Absolue Yeux Precious Cells, koncentrat za kompletno obnavljanje kože oko očiju, prvi proizvod za negu kože oko očiju koji deluje na svih pet aspekata koji pridonose izražajnosti očiju. Za svež i blistav mladalački izgled.

Nova negujuća formula sadrži aktivne sastojke nadahnute prirodom i oblikovane naučnom preciznošću u svrhu potpunog obnavljanja kože. Pro-Xylane dolazi u jedinstvenoj kombinaciji sa semenkama lana, cvetom jasmina i ekstraktom alge hlorele.

Absolue Yeux Precious Cells, obnavljajući koncentrat za područje oko očiju dragoceni je eliksir baršunaste teksture koji pruža izuzetne rezultate. Delikatna tekstura protkana svetlošću poput zlata nežno obavija kožu i u potpunosti se sjedinjuje sa njom.

Efikasnost Absolue

Koncentrat za kompletno obnavljanje područja oko očiju Absolue Yeux deluje na svih pet aspekata izražajnog izgleda mladolikih očiju:

  • ublažena oštrina luka obrve: – 11%*
  • smanjen vidljivi umor područja ispod očiju: – 8%*
  • smanjene bore ispod očiju: – 6%**

* Klinički rezultati na lestvici od deset bodova – 43 žene – 4 nedelje

** Klinički rezultati u obliku dinamičkog prikaza – 43 žene – 4 nedelje

Nakon jednonedeljnog nanošenja, žene je naprosto osvojio glatkiji (69%*), blistaviji (63%*) i svežiji izgled (73%*) kontura područja oko očiju. Koža oko očiju se nakon četvoronedeljnog nanošenja čini učvršćenijom, a same oči izgledaju mlađe i odmornije*.

* Samoprocene – 52 žene – od 1 do 4 nedelje

Cene*

Cena* (cena se može razlikovati po prodajnim mestima)

L’Oreal Balkan nema tačne informacije o cenama svojih proizvoda kod maloprodavaca, niti na bilo koji način utiče na njih.

Editors choice