5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

OMGcommerce stiže u Beograd!

OMGcommerce stiže u Beograd!

Domaća publika imaće jedinstvenu priliku da prisustvuje prvoj OMGcommerce konferenciji u Beogradu koju organizuje poslovno-tehnološki magazin Netokracija14. septembra u Domu omladine. Tema predstojećeg događaja su finansije i trgovina u mobilnom ekosistemu, pri čemu se domaći e-commerce sektor može pohvaliti rastom kome je u dobroj meri doprinela kupovina i putem pametnih telefona.

Prema rečima urednika Netokracije u Srbiji i direktora OMGcommerce konferencije, Marka Mudrinića, razlog tome jeste činjenica da Internet kupovinu započinjemo upravo na našem pametnom telefonu – pretragom određenog proizvoda ili usluge. Sve je veći broj onih kupaca koji robu poručuju direktno putem mobilnih uređaja – čak 79% ispitanika izjavilo je da pre bira domaće web shopove, dok prosečan korisnik platnih kartica u Srbiji, godišnje obavi i do 13 onlajn plaćanja.

omg netokracija featured 720 OMGcommerce stiže u Beograd!

Mobilni sektor uveo je revoluciju u način na koji pretražujemo i kupujemo robu putem digitalnih kanala, ali i upravljamo našim ličnim finansijama. Porast trgovine sa pametnih telefona primetili su i vlasnici web prodavnica, kao i finansijskih institucija pred kojima je izazov da odgovore na potrebe svojih korisnika i prilagode iskustvo kupovine segmentu koji beleži sve veći rast iz godine u godinu”, izjavio je Mudrinić.

Ko sve dolazi na OMGcommerce u Beogradu?

Učesnici OMGcommerce konferencije u Beogradu tako će imati priliku da čuju Gabrijela Ghitu iz Mastercarda koji će otvoriti događaj. Pored njega, tu su Tamara Rendulić (Societe Generale Srbija), Vuk Mirković (Tailor Fin), Ivan Grujović (SAP Hybris), Zorana Milidrag (Sport Vision), Sandra Poprečica (LimundoGrad), Aleksandar Milosavljević (Mainstream), Ivana Drecun (MailPlus Adria) i mnogi drugi koji će sa publikom podeliti konkretna rešenja i savete za pokretanje i razvoj web prodavnice, kao i za efikasnost email marketinga, zatim otkriti u kom pravcu se kreću domaće banke kada je digitalizacija u pitanju, koji su to traffic driveri na digitalnim kanalima i još mnogo zanimljivih tema.

OMGcommerce u Beogradu podržali su brendovi Societe Generale, Mastercard, SAP Hybris, Samsung, Kupindo i Mainstream, dok su ukusan ručak i predah između predavanja obezbedili Donesi.com i Doncafé. Sa ciljem podizanja svesti o važnosti Internet trgovine, razvoja finansijskog sektora i ulaganja u digitalnu transformaciju, ali i zahvaljujući partnerima koji su podržali događaj, Netokracija Srbija postarala se da ulaznice za konferenciju OMGcommerce budu u potpunosti besplatne.

Editors choice