Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Pet grešaka u oblačenju koje će odbiti žene

Pet grešaka u oblačenju koje će odbiti žene

Muškarci se doteruju da zadive žene, žene rade istu stvar za muškarce i to je, generalno, pravilo univerzuma. Međutim, često, u želji da impresioniraju, i jedna i druga strana umeju da preteraju. Mada su žene uvek očarane modernim muškarcima, ono čega se gnušaju su muškarci koji su previše stilizovani. Postoji nekoliko pravila stila koja muškarci moraju da ispoštuju, i ona koja moraju da izbegnu.

Previše boja

slika19 Pet grešaka u oblačenju koje će odbiti žene

Trudite se da ne preterujete

Plave farmerke, crvena majica, žuta jakna, crne patike, neonski zelene pertle – ako ovako izgleda vaš dnevni autfit onda činite glavni modni zločin. Dah boje u garderobi je dobar, ali previše boje je neukusno. Trudite se da ne preterujete s bojom i uklapajte one koje idu jedna uz drugu.

Previše gela

slika29 Pet grešaka u oblačenju koje će odbiti žene

Zaboravite na pravilo “što više to bolje”

Nanošenje gela na kosu da biste je stilizovali jeste i dobro i poželjno. Ali, istiskanje cele tube gela je apsolutno pogrešno. Toliko muškaraca je dovelo svoju ljubav prema gelu do ludila i čistog modnog promašaja. U želji da stilizuju kosu po svojim omiljenim Holivud-herojima, muškarci često završe sa gnezdom na glavi – i to prečvrstim, masnim gnezdom. Kada stilizujete kosu gelom, ne zaboravite da morate da koristite odgovarajuću količinu. Ne kutije i kutije gela. Samo šačicu.

Sav taj swag

slika36 Pet grešaka u oblačenju koje će odbiti žene

Ne trudite se da hodate na određeni način. Prosto, hodajte

Neki muškarci, u želji da izgledaju veoma moderno i kul, hodaju na određeni način. U suštini, vuku noge, drže ruke u džepovima i hodaju na (lažni) nonšalantni način. Šta god želeli da postignete, nemojte hodati ovako. Većina devojaka kada vidi ovaj hod pomisli da taj tip nije dobar ni za šta.

Sočiva u boji

slika47 Pet grešaka u oblačenju koje će odbiti žene

Imate lepe oči i bez sočiva

Ne znamo ko je izumeo sočiva u boji i zašto, ali znamo da ne izgledaju stilski. Srećom, nije se mnogo muškaraca dalo u isprobavanje ovog trenda i molimo vas da tako i ostane. Nema ništa gore od muškarca sa sivim sočivima u boji. Muškarci sa sočivima u boji ne izgledaju nimalo poželjno.

Slepo praćenje mode

slika58 Pet grešaka u oblačenju koje će odbiti žene

Izgradite svoj stil i pratite svoje telo

Svaka godina donosi nove modne koncepte i novije stilove. Većina ovih stilova najbolje izgleda na modnoj pisti i mršavim modelima, ali laici ovo i ne razumeju baš najbolje. Ako slepo pratite modu, bez razmišljanja o svojim godinama, ličnosti, figuri, prestanite odmah, jer – to je greh koji ne smete počiniti! Nemojte pratiti modu samo da biste je pratili. Razmislite o onome što vam najbolje stoji i time se vodite.

Sve ove gore navedene modne katastrofe su stvari koje odbijaju žene. Osim toga, izgledaćete kao kompletan luzer. Razmislite o onome što je najbolje za vas i toga se držite. Tako se sigurno nećete osramotiti.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice