Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Pevačica kojoj mogu da puše

Pevačica kojoj mogu da puše

Čak nisam ni naslov morala da smislim, tako se zove jedna njena pesma. Kaže pevačica Vanilla, „ja mogu sve, mogu sve što hoću, biti danju muško, biti žensko noću“. Pomalo podseća na MC Sajsi, kad su glasovne mogućnosti u pitanju. Ravno, mazno i provokativno, ali Sajsi je mala maca za Vanillu bez šlaga. Jer ničeg nema zaslađenog kod nje.

vanilla Pevačica kojoj mogu da puše

 

Ona vam natrljava na nos to što jeste i toliko je otvorena, na tako opušten i pošten način, da boli. Vanilla, tojest Mirnes Kubat iz BiH, totalna je provokacija i totalno je svesna svega što jeste. U moru treša, more sperme pliva tako neobičnim stilom, da prosto morate u tome prepoznati hard core.

Na prvi pogled, delovala mi je kao Mimi Oro. Isti treš okvir i napadna seksualnost. Ali, kad slušate Mirnes kako govori, posle petnaest sekundi prestanete da proučavate njena usta i preteranu šminku i počnete da se zabavljate. Razlika između Mimi i Mirnes je u tome što je Mirnes orao. Mimi je samo Oro. Dobro, napucana Mimi je bolja riba. Ali, hej, ona i jeste riba. Mirens je kopija od žene, kako sama kaže. I tu prestaje svako upoređivanje. Jer je Vanilla uporediva jedino sa Mirnes. Sama sa sobom. Muška pjevačica, kako to Bosanci šarmantno zovu i prihvataju sa mnogo manje predrasuda nego što ih mi ovde imamo prema trandžama. Ako ste još uvek zgroženi, poslušajte intervju, nećete odoleti Vanilinom humoru i šarmu.

U ovom ludom svetu koji se ogleda u psihodeličnoj estradi, gde jednostavan kvalitet muzičkog umeća ni izdaleka nije dovoljan, jer je u opasnosti da ostane nezapažen pred nekim domišljatim efektom, muške pevačice su izgleda poslednji hit. Končita je bila senzacija na Eurosongu, ali već smo je usvojili i zaboravili kako smo bili zaprepašćeni njenom pojavom. A u svojoj sredini, Končita nije bila ništa novo, samo joj je uspelo da se pojavi na pravom mestu u pravom trenutku pod svetlostima reflektora i pred milionskim gledalištem.

To je sve što joj je bilo potrebno. Prilika. Inače, nije naučila da peva juče, niti je svoj imidž kreirala za nastup na Eurosongu. Samo je bila sto posto to što jeste. Kad se radi o autentičnosti, možemo da uporedimo Končitu i Vanilu, iako je prvi dama, a drugi kurava. E sad, transdžender čistunci možda će lakše prihvatiti bradatu damu, nego opako zabavnu, nesvakidašnje duhovitu i totalno preplavljujuće droljastu Vanilu, jer je bradata suptilna i peva kao anđeo, a Mirnes je inkarnacija provokacije.

Ja bogami, glasam za hard core i verujem da će nam Vanila tek biti servirana na pravi način. Da nas zapahne slatkoćom i zastane nam u grlu.

Aleksina Đorđević

Editors choice