Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Pitanja koja muškarci ne vole

Pitanja koja muškarci ne vole

Kako naći pravi način da ih postavite, a dobiti pritom iskrene odgovore?

Potpuno je neverovatno šta sve možeti saznati od muškarca ukoliko pravilno postavite pitanje. Sledeća pitanja za muškarce predstavljaju isto što i crvena marama za bikove.

sdafaf Pitanja koja muškarci ne vole

1. Da li me voliš?

Ovo pitanje predstavlja jedno od ubedljivo najgorih koje možete da mu postavite. Zašto? Muškarci ga se plaše jer ih čini nesigurnim. Takođe, smatraju da posle toga obično sledi neko prebacivanje, a partenrka mu daje znak da nije dovoljno voljena i poželjna. Sve to zajedno mu je jednostvano previše! Oni uglavnom ne znaju da reaguju u tim momentima pa su u većini slučajeva odgovori ”Da” ili ”Zašto me to pitaš?”. S jedne strane njihova reakcija je potpuno razumljiva. Međutim, sa druge strane, žene žele da čuju da su voljene. Šta činiti? Jednostavno imajte na umu da svaki čovek ima svoj način izražavanja osećanja.

2. Da li sam debela?

Budimo realni: čak i kada bi kao iz topa odgovorio sa NE vi ne biste u potpunosti bili zadovoljni i to iz jednog prostog razloga – mi žene nikada nismo zadovoljne svojim fizičkim izgledom. Verujte da vas zasigurno voli baš takvu kakva ste. Obucite haljinu koju on najviše voli i uživajte u njegovim pogledima.

3. O čemu razmišljaš?

Kada su iskreni, odgovor obično glasi: ”O tome šta me sve čeka sutra na poslu” ili ”O tome kako uskoro treba da promenim kola”. Međutim, i muškarci znaju da ni jedna žena ne želi da čuje tako nešto dok se umiljava svom dragom. Takođe, može da se desi da ode u drugu krajnost i saopšti vam da upravo razmišlja o tome kako je pravi srećnik što ima takvu ženu pored sebe. U većini slučajeva ovo može biti laž, jer njegov svet je ispunjen kada ste zajedno tako da nema potrebe da u isto vreme još i razmišlja o vama. U ovom slučaju potrebno vam je strpljenje, jasno formulisano pitanje i dati mu dovoljno vremena da odgovori na njega.

4. Da li hoćeš da idemo u šoping?

Pre nego što postavite ovo pitanje dobro razmislite, jer na samu pomisao da treba pola dana da provedu gledajuću masu istih haljina, cipela ili torbica predstavlja za njih nemoguću misiju. Umesto mučnog šopinga, oni bi iskoristili vreme za gledanje fudbala sa društvom iz kraja. Zato, drage dame, trk u šoping same i sugrno ćete  pronaći pravu odevnu kombinaciju, izbegavajući pritom još jedan konflikt sa vašim dragim.

5. Zašto je gledaš?

Jedna od čestih situacija između parova jesta upravo ta gde jača polovina, iako obožava svoju muzu, ponekad baci pogled na zanosnu crnku koja mami poglede sa svih strana. Nije to toliko strašno kao što ženama izgleda. Umesto postavljanja ovog pitanja, bolje zajedničkim snagama prokomentarišite dotičnu osobu, a on će i sam uočiti koliko je vaš prag tolerancije visok i da same znate da uputite iskrenu pohvalu na račun izgleda druge žene. Zapitajte se samo koliko je puta on čuo priču o zanosnom osmehu Bred Pita (Brad Pitt), zavodničkom pogledu Ventvort Milera (Wentworth Miller) i izvajanim mišićima Vilijam Levija (William Levy).

6. Zašto ćutiš?

Muškarci jednostvano vole jasna pitanja na koja mogu dati konkretan odgovor. Svaki pokušaj odgovora na ovakva pitanja za njih predstavlja beskonačno mučenje. Ćutanje kod muškaraca može predstavljati neku vrstu brige ili vam tim gestom i sam daje do znanja da nije zainteresovan za bilo kakvu vrstu razgovora. Dopustite mu da uživa u svojim trenucima tišine, jer sigurno ne želi da troši vreme objašnjavajući zašto mu je baš u tom trenutku potreban mir.

Dakle, pažljivo birajte pitanja i vaš dragi će vam sigurno dati odgovor koji priželjkujete.


Marijana Katić je studentkinja novinarstva. Uvek nasmejana i spremna za nove izazove. Zaljubljenik u modu, shopping, putovanja, tehnologiju i poeziju Mike Antića. Pozitivna energija, red, rad i organizacija pokreću njen svet i čine svaki dan posebnim. Omiljeni citat: ”If you never try, then you’ll never know!”

Editors choice